Home » VIDEO: Underholdning eller tull? Øyenvitner filmer en utrolig farlig «moro» på gaten

VIDEO: Underholdning eller tull? Øyenvitner filmer en utrolig farlig «moro» på gaten

by Connie Nielsen

En dyster video dukket nylig opp på Instagram og andre steder som viser en bilist som med vilje skrens på en snødekt vei.

Farlige manøvrer kan kun mestres godt dersom sjåføren mister kontrollen over kjøretøyet i en avstand på to meter fra lastebilen og samtidig glir nesten helt foran lastebilen.

Videoen demonstrerer bilistens evne til å si «vent» på overlevelsesinstinktet, samt lastebilsjåførens kontroll og evne til å kjøre i denne situasjonen.

Den meningsløse og livsfarlige «underholdningen» fant sted på veien «Kekava-Riga».

Videoen viser også ungdommer som filmer fra en annen bil, ler hysterisk og fniser av et kjøretøy foran.

Den virkelige moroa for filmskaperne er å se den bevegelige bilen unngå å kollidere med pelsen.

Statens politi fordømmer slik aggressiv kjøring og advarer om straff

De spesifikke videoopptakene kom ikke til syne av statspolitiet (VP), og personene som ble sett i det ble ikke identifisert, bemerket Jauns.lv.

«Fra evalueringen av videoen kan det konkluderes med at det mest sannsynlig er en bevisst utførelse av slike manøvrer, som anses som aggressiv kjøring. Statspolitiet fordømmer oppførselen til slike sjåfører, som direkte setter sikkerheten og livet til både sjåføren selv og de omkringliggende trafikantene i fare. Dette er uansvarlig og en svært alvorlig trafikkforseelse.Denne gangen var sjåføren heldig at slike manøvrer ikke endte tragisk. Sjåføren må være ansvarlig og tenke på både sin egen sikkerhet og andres sikkerhet – slike handlinger fra sjåfører er uakseptable, sier Līna Kaļķe, seniorspesialist i visepresidentens PR-avdeling.

Lignende nyheter

Bevisst opprettelse av skli på gater eller andre trafikkable steder (parkeringsplasser, torg, gårdsplasser etc.), unntatt i tilfeller hvor det tillates avvik fra veitrafikkbestemmelsene ved idrettsarrangement godkjent i henhold til prosedyrene spesifisert der pålegg og ved demonstrasjonsarrangementer. .

En slik overtredelse vil bli straffet med en bot på fjorten til femtiseks bøter (en bøteenhet er 5 euro).

Det gis også seks straffepoeng for aggressiv kjøring.

Andre leser

You may also like

Leave a Comment