Home » VIDEO: Værhunden Storm forstyrrer live-luften og smiler til publikum

VIDEO: Værhunden Storm forstyrrer live-luften og smiler til publikum

by Thure Lindhardt

Verten klarte å holde ansiktet rett ved å fortsette å lese værmeldingen og til slutt si at stormen snart skulle spise middag.

The Golden Poodle er nesten en del av TV-nyhetsteamet, og dette er ikke første gang han dukker opp direkte. Stormen ble berømt i 2012 da den distraherte nyhetsankeret ved uventet å dukke opp på skjermen.

«Jeg lager en værmelding, og jeg tror stormen er rett under skrivebordet mitt. Noen minutter senere så jeg på TV-monitoren og la merke til at Stormen hadde stukket hodet over meldingsbordet ved siden av taleren, sa Farnell nysgjerrig. Heldigvis skjedde dette under de positive nyhetene. Klippet gikk viralt og ble vist på en rekke nyheter og talkshow i USA, Australia og Japan.

Også i 2013, uoppdaget av noen, krasjet stormen inn i direkte luft og la seg rett ved solnedgang og smilte til TV-arbeidere.

Værprogramleder Farnell innrømmet at navnet Storm ble valgt fordi det ble stemt frem av et flertall av hans følgere på internett. I tillegg blir hunden ofte tatt med på jobb.

«Det er mye lettere å jobbe lange timer når jeg vet at kjæledyret mitt er fornøyd med meg. Han kan alltid gi meg en pause, selv om det bare er et spørsmål om å få ham ut eller noen minutter med ham for å leke,» sier verten .

Fernels innrømmet at de dagene de begge er på jobb, opptrer Stormen uavhengig og har allerede etablert sin rutine med å gå rundt alle nyhetsagentene og spørre etter godbiter.

Han innrømmet imidlertid at dette også har sine ulemper. Kolleger elsker det så mye at Stormen har gått litt opp i vekt.

Mīlulis har også sine egne sosiale nettverksprofiler, som følges av mer enn 5000 hundeelskere.

Andre leser akkurat nå

You may also like

Leave a Comment