Home » VIDEO. «Vi tjener 20 euro per million visninger»: fire tips fra TikTokeurs for å komme i gang og leve av når du søker

VIDEO. «Vi tjener 20 euro per million visninger»: fire tips fra TikTokeurs for å komme i gang og leve av når du søker

by Thure Lindhardt

Klokken er 20.00 rue Rivoli denne torsdagen 26. august, og publikum begynner allerede å gå inn i ESPot. Men de unge menneskene som strømmer til for å vise helsepassene sine og starte festen er ikke profesjonelle videospill: de er TikTokers, kom til #ForYouNight, en stor kveld arrangert av Sleeq og La Sauce, to markedsføringsbyråer som spesialiserer seg på TikTok organisert for dem. På programmet: DJ, matlagingsverksted, burgerstand, gigantisk Just Dance og ubegrenset tilgang til PC-er og spillkonsoller i dette spilltempelet, kort sagt alt for innholdsskapere.

Sittende i en sofa med en oransje gjennomsiktig hette skrudd på hodet, er Antoine Godfroy alias @filousophe kategorisk: For å lykkes på TikTok trenger du konsistens, fengsle publikum, vekke nysgjerrighet og leke med følelser. Sangeren Keen’V til stede på festen råder ham til å holde seg naturlig. «TikTok er kanskje den eneste appen hvor du virkelig kan være deg selv, ha det gøy når du er morsom, danse når du liker å danse … Ingen vil dømme deg.»

Når det gjelder finansinntekter, tjener vi ikke mest penger med Skaperens bakgrunn, forklarer @justinemaarc, Tiktokeuse, mer enn 4 millioner abonnenter. Mesteparten av plattformutviklernes kompensasjon kommer fra produktplasseringer og andre partnerskap med annonsører. Møter som kan skje raskere enn forventet: «Det var meg fra 400 000 abonnenter, men jeg har venner som begynner å tjene litt lommepenger fra 100 000 abonnenter,» forklarer Gaëtan alias @yofunders_, kjent for sitt konsept om «journalistens stemme».

You may also like

Leave a Comment