Home » vietimo startuolis «Digiklas» tilleggsinvestering på 800 000 euro

vietimo startuolis «Digiklas» tilleggsinvestering på 800 000 euro

by Thure Lindhardt

Memby gråter Silvestras Stonkus (til venstre) og Eimantas Beka. Bedriftsbilde

Digiklas (UAB Membas), en fjernundervisningsoppstart, har samlet inn € 800 000 fra venturekapitalfondene Change Ventures, Brighteye Ventures, MJJ Fund og Business Angel. Opplæringsplattformen for investeringsutvikling utenfor Litauen drives på oppdrag fra Memby.

Eimantas Beka, sjefen for Memby utviklingsselskap UAB Membas, grunnla selskapet i 2018, men karantenen endret de opprinnelige planene.

Med Silvestru Stonkus har vi grunnlagt matteknologiske start-ups og tilbyr kundene sjansen til å komme til restauranter og prøve dem. Vi åpnet imidlertid restauranter i starten av karantenen, men denne uken gikk vi over til den andre starteren, sier E. Beka. Selskapet brukte kun ideer til å utvikle nye ideer.

Teamet begynte å opprette en Facebook-gruppe i fjor, og etter å ha endret brukernes økende interesse, opprettet de Digiklas opplæringsplattform og ble en av de største ikke-formelle utdanningsleverandørene i Litauen. E. Beka anslår at 3500 studenter drar nytte av selskapets fjernundervisningsmuligheter hvert år.

Memby tilbyr fjernundervisning i grupper for studenter som ønsker å forbedre sin akademiske kunnskap og har også klasser som ikke er økonomisk vurdert eller utviklet på skolen. I følge E. Beka er fjernundervisning i gruppe attraktivt for elever fordi Memby koster omtrent fem ganger mindre enn en veileder.

Satser på utvikling i Europa

Memby-sjefen sier at oppstarten samlet inn € 800 000 i pre-seed-fasen. Teamet har til hensikt å dra nytte av utvidelsen i europeiske land og planlegger å lansere tjenester i Polen og Hellas i september og Slovakia og Italia i løpet av de neste seks månedene.

Hovedinvestor i denne fasen er Change Ventures Fund, som er aktivt i de baltiske statene. Memby har også investert i Brighteye Ventures, det største venturekapitalfondet for utdanningsteknologi, Marius Jakulis Jason (MJJ)-fondet, og forretningsengler Justas Jankauskas, en av Vinted krj, og Martynas Gudonaviius, Trafi krjas.

Memby pltra usiimanti 2018 m. Det registrerte selskapet UAB Membas oppnådde en omsetning på 68.000 euro og et resultat før skatt på 10.000 euro i fjor, ifølge finansrapporten som ble sendt til registersenteret.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder

Rayti kommenterer

You may also like

Leave a Comment