Home » Vil polakkene ta hevn for nederlaget mot Moldova i Chisinau? El. EURO 2024 for PLN 204!

Vil polakkene ta hevn for nederlaget mot Moldova i Chisinau? El. EURO 2024 for PLN 204!

by Catherine Monroe

De hvite og røde havnet i Polen fordi det var problemer med å returnere til Færøyene. Nok en kvalifiseringskamp finner sted i dag, denne gangen i Warszawa på nasjonalstadion. Vil Michał Probierz sine spillere ta hevn på Moldova for feilen i Chisinau? Jeg diskuterte også konflikten mellom Georgia og Kypros, les den!
PLN 300 bonus for polakker som vinner i STS!
Som alltid skuffer ikke bookmakere med kampanjer for de viktigste sportsbegivenhetene, og STS har forberedt en bonus på PLN 300 for Polens seier mot Moldova! Hvordan bruker jeg denne handlingen?
 1. Opprett en konto hos STS ved å bruke koden vår SPILLE 2. Gjør et innskudd på minst PLN 50 3. Spill en SOLO- eller AKO-billett med en spådom om at Polen skal vinne mot Moldova 4. Minste kupongrente er PLN 2 5. Hvis kupongen du spilte er vellykket, vil du motta en bonus på PLN 300 6. Kampanjen er forbundet med et risikofritt spill på opptil PLN 100Polen - Moldova STS stort bannerPolen vs. Moldova (15. oktober 2023)
De første sparkene, det er det du kan si om kampen mellom polakkene og Færøyene på Michał Probierz sin debut. Dessverre skapte rivalene flere farlige sjanser og for å være ærlig fortjente de en straffe på grunn av Jakub Kiwiors feil i andre omgang. De klarte imidlertid en tomålsseier og med tsjekkernes tap mot Albania er spørsmålet om opprykk i hendene på de hvit-røde. Vi må innrømme at kampen til våre favoritter ikke var den beste, og til tider så det ut som en kamp mellom to jevnbyrdige lag. Du må imidlertid gi den nye treneren tid og samle poeng for å delta i hovedturneringen i EURO 2024. Piotr Zielińskis samarbeid med Sebastian Szymański er uten tvil den største fordelen, og denne duoen kan spille sammen med riktig posisjonering på banen. Napoli-midtbanespilleren tok over kapteinskapet under Robert Lewandowskis fravær og ønsker å ta en lederrolle ikke bare på banen, men også utenfor den. Fenerbahce-spilleren har vært i toppform siden sesongstart. Kommer han til å score i motstanderen igjen?1
0 %

2
100 %

3 og mer
0 %

2+ stemmerMoldova har fortsatt en reell sjanse til å delta i EM. Han har bare 1 poeng mindre enn laget vårt, og det er fortsatt 3 kvalifiseringskamper å spille. Selvfølgelig blir det ingen enkel oppgave å gå forbi polakkene eller tsjekkerne, men det er en veldig god kvalifisering for gjestene. Flere spillere ble overført til bedre klubber, som Artur Craciun til Puszcza Niepołomice eller Ion Nicolaescu, som jeg kjenner fra hans opptredener i Witebsk under koronaviruset, og denne spissen dro til Heerenveen. Å beseire de hvite og røde igjen vil være en stor sensasjon, men en outsider vil absolutt ikke være i stand til å beseire ørnene våre. Kommer det en ny overraskelse? Sjekk ut våre andre EURO 2024-tips!Prisene kan endres. Oppdatering fra: 11:40, 15. oktober 2023 11:40.Statistikk:
 • Den siste kampen til det polske landslaget i kvalifiseringen til EURO 2024 endte med 2-0-seier mot Færøyenes landslag. • Polen ligger på andreplass i gruppe E med 9 poeng • Kamprekorden deres i disse kvalifiseringene er 3 seire og 3 tap • Den siste kampen til landslaget i Moldova i kvalifiseringen til EURO 2024 endte med 1-0 seier mot landslaget til Færøyene • Moldova ligger på 4. plass i gruppe E med 8 poeng • Kamprekorden deres i disse kvalifiseringene er 2 seire, 2 uavgjorte og 1 tap • Det siste møtet mellom disse lagene endte med 3-2 seier til laget fra Moldova • De siste fem kampene mellom disse lagene endte med tre seire til det polske landslaget, én uavgjort og én seier til det moldoviske landslaget.
Hva bør du satse på?
For å være ærlig hadde jeg mange ideer til dette møtet. Det skulle vært mål, cornere og kort, men til slutt valgte jeg cornere for polakkene. De hvit-røde spilte seks av disse dødballene i hver av disse kvalifiseringskampene på National Stadium. Dette var tilfellet i tvistene med Albania og Færøyene. Våre favoritters ønske om en andre omgang mot Moldova vil være stor, så jeg forventer at favorittene er under press fra de første minuttene. Som vi vet har vi våre problemer med effektivitet, så jeg håper det slår ut i hjørner. De tilreisende lagene tillot sine rivaler 5 og 8 cornere. I Chisinau spilte laget vårt ni slike dødballer. Tallene stemmer, la oss håpe vi ikke blir skuffet søndag kveld. Bruk kampanjekoden hos STS!Polen over 5,5 cornere


GruppebannerGeorgia vs. Kypros (15. oktober 2023)
Jeg skal også ta en titt på Georgia og hvor konkurransen ligger foran laget der og Kypros. Vertene har fortsatt en matematisk sjanse til å kjempe om opprykk til hovedturneringen. Dessverre viser Skottland, Spania og Norge seg som svært utfordrende motstandere og det er derfor ikke overraskende at denne nasjonen kun har hentet 4 poeng så langt. Georgia vil fortsatt måtte møte lederne for sin gruppe, men først må de sikre seg en triumf i dag for å holde håpet sitt i live. Det ser ut til at Napoli-stjernen Khvicha Kvaratskhelia sakte er på vei tilbake til sin optimale form, og la oss ikke glemme at denne midtbanespilleren bare er 22 år gammel. Vi bør forvente at denne spilleren er veldig aktiv under søndagens kamp. Vil Georgia leve opp til rollen som favoritt?
Kypros er definitivt det dårligste laget i gruppen deres. 0 poeng og en rekord på 2:21 etter 6 kamper taler for seg selv. Dessverre har de besøkende ingen utsikter til å delta i store turneringer i Europa eller verden i nær fremtid, men de prøver å gi fansen i det minste et øyeblikks glede. Spillerne som er utnevnt av trener Temur Ketsbai, spiller vanligvis hovedsakelig på landslag eller i greske klubber. Det blir en spesiell duell for den georgiske treneren. Har en utenforstående råd til å kjempe på lik linje? Andre typer dager venter på deg!Prisene kan endres. Oppdatering fra: 11:33, 15. oktober 2023 11:33.Statistikk:
 • Den siste kampen til det georgiske landslaget i kvalifiseringen til EURO 2024 endte med et 1-2-tap mot det norske landslaget. • Georgia ligger på 4. plass i gruppe A med 4 poeng • Kamprekorden deres i disse kvalifiseringene er 1 seier, 1 uavgjort og 3 tap • Den siste kampen til Kypros-landslaget i kvalifiseringen til EURO 2024 endte med et 0-4-tap mot det norske landslaget. • Kypros ligger på 5. plass i gruppe A med 0 poeng • Rekorden deres i disse kvalifiseringene er 6 tap • Det siste møtet mellom disse lagene endte med 2-1-seier til det georgiske laget • De siste fem kampene mellom disse lagene endte med to seire for Georgia, en uavgjort og to seire for Kypros.
Hva bør du satse på?
Ethvert resultat annet enn en viss seier for Georgia vil bli ansett som en overraskelse. Av denne grunn bestemte jeg meg for å score 2 mål for vertene. Kypros har allerede tapt 21 mål på 6 kamper i denne kvalifiseringen, et gjennomsnitt på 3,5 mål per kamp. Begge lag møttes i Larnaca i juni i år og resultatet ble 2-1 til favorittene. Jeg håper at Khvicha Kvaratskhelia og hans kolleger vil gjenta denne bragden i dag.
15/10. STS-kupongFoto: Pressefokus

You may also like

Leave a Comment