Home » Vilmers forbereder seg på å doble produksjonen og ha 300 ansatte i iauliai. for opptatt

Vilmers forbereder seg på å doble produksjonen og ha 300 ansatte i iauliai. for opptatt

by Thure Lindhardtiauli kahl produksjon ltd Vilmers. Foto av Vladimiro Ivanovo (V)

UAB Vilmers planuojaspari pltr, en produsent av stoppede møbler som opererer i den frie økonomiske sonen (FEZ)

Økonomi- og innovasjonsdepartementet informerer selskapet om at det har til hensikt å inngå investeringsavtale for et større prosjekt som en del av korridortiltaket.

Selskapet har til hensikt å mer enn doble produksjonen og eksportere 98 % av produksjonen. Planlagt investering er på 20 millioner. Departementet anslår at det vil skapes 304 nye arbeidsplasser.

Investering i korridorinstrumentet gjør at bedrifter kan drive sin virksomhet raskere og enklere med en selskapsskattesats på 0 % i inntil 20 år.

Departementet berømmet Vilmers støtte. Aurin Armonait, økonomi- og innovasjonsminister, siteres på å si at selskapet forbereder seg på å ansette et stort antall høyt kvalifiserte medarbeidere.

Hun besøker iauliai på torsdag, hvor hun også vil møte lederne for Baltic Vairas, ROL Litauen, iauli FEZ og iauli State College samt det lokale næringslivet.

Vilmers fikk 26,1 millioner i fjor. Eur-salget er nesten en femtedel høyere enn i 2019 (21,8 millioner euro). Selskapet tredoblet resultatet før skatt til 2,1 millioner. EUR.

I følge Registersenteret eies nesten 43 % av Vilmers-aksjene av AB Neaustini mediag fabrikas og UAB Gemega, rundt 14 % av det norske selskapet Rune Kransberg Agentu.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder