Home » Vinnere og tapere av den ellevte runden i Premier League

Vinnere og tapere av den ellevte runden i Premier League

by Catherine Monroe

Vinnere og tapere av den ellevte runden i Premier League. Det er de som er vinnere fordi de overrasket positivt og fortjener å bli kalt vinnere.


VINNER…

1. Latvisk bombe

Widzew hadde kanten mot Stal Mielec i 90 minutter. Daniel Myśliwiecs spillere var det dominerende laget, men klarte ikke å score mål på lenge. Endelig kom gjennombruddet. Ikke uventet scoret Andrejs Ciganiks et strålende skudd i det 73. minutt av kampen. Skuddet hans fra den første ballen var perfekt uten å nøle, og ga keeperen ingen mulighet til å gripe inn, og enda viktigere, det garanterte laget fra Łódź 3 poeng.

2. Det andre viktige målet

Korona Kielce har også en helt. Etter kampen mot Warta Poznań vil Martins etternavn Remacle bli endret i alle tilfeller. 26-åringen scoret sitt første mål i tippeligaen i den innledende runden. Nå var målet hans imidlertid ekstremt viktig. På overtid scoret han et ekstremt viktig mål – verdt et poeng for Korona.

3. Helt til siste minutt

Śląsk kunne enkelt vunnet mot Górnik. Erik Exposito stormet nok en gang mot Wrocław-laget, men spanjolen klarte kun å score ett mål. Som det viste seg, var det ikke nok. Det er fordi Szymon Czyż Górnik reddet et poeng med et vakkert langskudd i siste minutt. Han fant det rette øyeblikket for sitt debutmål i fargene til Zabrze-laget.

TAPER…

1. Stakkars nybegynnere

Det var ingen vellykket helg for nykommerne. Hver og en av dem mislyktes. Ruch hadde ingen sjanse mot Pogoń, ŁKS ble ydmyket av Radomiak og Puszcza klarte ikke å takle Lech Poznań. Totalt scoret disse tre lagene ett mål og slapp inn ti i siste runde. Det er ikke for ingenting at alle tre er på nedrykksplass på tabellen.

2. De fulgte ikke opp

Waldemar Fornalik hadde absolutt forventet å vinne kampen mot sin tidligere arbeidsgiver. Hans Zagłębie vant 1-0 fra det 45. minutt, men klarte ikke å holde på ledelsen. Piast begynte å angripe Lubin-lagets mål i andre omgang. En feil av Sokratis Dioudis var nok til at Gliwice-laget utlignet. Så trener Fornaliks håp om en seier ble knust, og et poeng for Zagłębie er ingen trøst.

3. Krakow Déjà vu

Etter 2-0-seieren mot ŁKS virket det som om laget fra Kraków var på vei tilbake. I mellomtiden led han et nytt nederlag. Denne gangen var bøddelen hans Jagiellonia Białystok, som klarte å beseire Sebastian Madejski fire ganger. De ledet allerede 4-0… Pasy-fansen må ha følt déjà vu, for 23. september dirigerte Pogoń ballen fem ganger i målet til Jacek Zielińskis lag. Det er vanskelig å se Kamil Gliks første mål for Krakow som en trøst


Foto Artur Kraszewski/Pressfocus


Huske – Selvfølgelig er vi der for deg i kiosker og supermarkeder. Du kan også kjøpe oss elektronisk. Fortsett selvfølgelig å lete etter oss www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment