Home » VM 2022. Helseproblemer hos spillerne før kampen Frankrike – Marokko. Hvem er syk? Fotball

VM 2022. Helseproblemer hos spillerne før kampen Frankrike – Marokko. Hvem er syk? Fotball

by Gunnar Garfors

ALT OM VERDEN I QATAR. RESULTATER, TIDSPLAN, OPPSETT

Man kan si at Tricolors allerede er vant til skader i laget. Allerede før VM ble laget blant annet slått ut. Paul Pogba, N’Golo Kante, Christopher Nkunku eller Presnel Kimpembe. Karim Benzema pådro seg en muskelskade på hjemmebane og måtte forlate laget. Under turneringen utelukket en kneskade Lucas Hernandez fra resten av kampen.

sår hals og forkjølelse

Helseproblemene er ikke så alvorlige denne gangen, men de gjør likevel forberedelsene til VM-semifinalene vanskeligere. Det viser seg at forsvarsspiller Dayot Upamecano og midtbanespiller Adrien Rabiot har blitt syke. På grunn av dette er prestasjonen hennes i neste kamp usikker. Begge er de grunnleggende spillerne i tricoloren.

Upamecano og Rabiot er så forkjølet at de måtte gi avkall på trening med laget tirsdag. Forsvareren skal ha klaget over en alvorlig sår hals på mandag mens han også savnet undervisning.

Den franske FA, som ønsket å roe ting ned litt, sa at de berørte spillerne hadde lette leksjoner innendørs. Nå er det et kappløp med tiden for dem begge.

Det marokkanske laget har også sine problemer. Det er alvorlige bekymringer over prestasjonene til sentrale midtstoppere Romain Saiss (muskelskade) og Nayef Aguerd (hamstringskade) onsdag.

Onsdagsøkten starter kl 20. Dekning og liveresultat på eurosport.pl.

Kilde: Getty Images Upamecano, Tchouameni og Rabiot stopper engelskmannen Saka

Kilde: eurosport.pl VM-utslagsrunde i Qatar

Forfatter: der
//
Kilde: eurosport.pl, Reuters

You may also like

Leave a Comment