Home » VM 2022: Kamerun – Brasil. Direkte rapportering og scoring

VM 2022: Kamerun – Brasil. Direkte rapportering og scoring

by Erlend Loe

Canarinhos har ventet på sin sjette verdenstittel siden 2002. De startet årets turnering med et smell, og beseiret Serbia 2-0 i åpningskampen og deretter Sveits 1-0. I tillegg er spillet til Coach Tites spillere en fryd for øyet, og det er ikke overraskende at de har bekreftet til sine følgere at de er hovedkandidaten for ultimat suksess.

Brasils eneste problem ser ut til å være helseproblemene til spillerne, spesielt lagsjef Neymar. Paris Saint-Germain-stjernen gikk glipp av det andre gruppespillet og forventes å gå glipp av fredagens kamp mot Kamerun. Mediene spekulerer i at alle andre «Canarinhos»-spillere vil ta det med ro på dette møtet og at de eksisterende reservene vil få en sjanse.

«Tite fortalte oss etter kampen mot Sveits at han ville gjøre endringer i troppen. Han sa at han ville at alle skulle spille i VM, og vi er glade for den avgjørelsen, sa Liverpools midtbanespiller Fabinho, som ennå ikke har spilt på Qatar-banen.

Brasil – ubeseiret i gruppespillet siden 1998 og slått 2-1 av Norge – trenger uavgjort for å toppe gruppen og Kamerun trenger en seier for å være kvalifisert for opprykk. The Indomitable Lions hentet inn et tomålstap i forrige kamp mot Serbia, som endte uavgjort 3-3, men de har ventet på en verdenscupseier siden 2002 da nåværende trener Rigobert Song var kaptein for laget og scoret vinnermål mot Saudi-Arabias nåværende forbundspresident, Samuel Eto’o. Kamerunerne tapte de neste åtte duellene – en i 2002, tre hver i 2010 og 2014 og den første i Qatar – tapsrekka ble avbrutt av uavgjort mot Serbia.

Hvis Kamerun ikke bryter den dårlige rekken, vil Serbia vs. Sveits avgjøre andreplassen i gruppe og opprykk til 1/8-finaler. Helvetii (4 poeng) er i en bedre situasjon, de trenger uavgjort, og Balkan-laget – med ett «poeng» i prestasjon – må vinne.

Rapport og direkte resultat av kampen Kamerun – Brasil fra 20.00 på Polsatsport.pl.

B.S., PA

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment