Home » VM i Oslo: kvalifisering. Live dekning og resultater

VM i Oslo: kvalifisering. Live dekning og resultater

by Catherine Monroe

Dekning og livescore fra Oslo-kvalifiseringen på Polsatsport.pl.

Hopp-VM-leder Halvor Egner Granerud innrømmet at fiaskoen i det nylige verdensmesterskapet i Planica hovedsakelig skyldtes det mentale presset om å være favoritt. «Jeg feilet der, så jeg gleder meg til Raw Air», innrømmet nordmannen. Dekning og livescore fra Oslo-kvalifiseringen på Polsatsport.pl.

Granerud i Slovenia vant sølvmedaljer i lag og miks, men ble kun nummer ellevte individuelt i normalbakken og sjuende i storbakken.

– Jeg vil glemme verdensmesterskapet og gleder meg til Raw Air, spesielt konkurransene i Holmenkollen hoppbakke i Oslo. Jeg skal rehabilitere meg selv – sa hopperen til norske medier, inkludert Dagbladet.

SE OGSÅ: Raw Air 2023 tidsplan og program. Når hopper polakker?

Det norske lagets trener, Alexander Stockl, innrømmet at han hadde snakket med sin protesjé mange ganger, men mest om teknikk.

«Psykologi blir behandlet av spesialistene våre, men Halvor ble tydelig lurt av dårlige individuelle prestasjoner. Det var absolutt vanskelig for ham å tåle presset fra favorittene og medienes forventninger. Det er ikke lett for noen i en slik situasjon, men formen er fortsatt høy – hevdet østerrikeren.

Granerud la til at han vil huske Planica lenge, men…

– Om en måned kommer jeg tilbake dit for sesongavslutning og skiflyvninger. Jeg håper at jeg da vil avmystifisere dette stedet – bemerket han.

Den sjette utgaven av Norways Raw Air-turnering begynner fredag ​​med en prolog i Oslo og varer til og med 19. mars. Fra hovedstaden skal den flytte til Lillehammer og ende i Vikersund.

På verdenscuprankingen er leder Granerud 293 poeng foran Dawid Kubacki.

Dekning og livescore fra Oslo-kvalifiseringen på Polsatsport.pl. Starter kl 17:00.

PN, PA

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment