Home » VOGE Trofeo 525 ACX – ny 2023 – klassisk og moderne A2 scrambler [dane techniczne, cena, waga]

VOGE Trofeo 525 ACX – ny 2023 – klassisk og moderne A2 scrambler [dane techniczne, cena, waga]

by Peter Østbye

500cc-motorsyklene i Voge-familien er kjøretøy for mer erfarne førere. Voge Trofeo 525 ACX-modellen er rettet mot ryttere (kategori A2) som bruker en tohjuling til daglig og forventer en rask, smidig og stilig maskin.

På EICMA-messen presenterte Voge en scrambler i dette segmentet som fans av denne typen motorsykkel hadde ventet på lenge. Den drives av en ny 494cc in-line tvillingmotor som produserer maksimal effekt på 47,6 hk ved 8500 rpm. Det er en tett konstruksjon til Voga 500 AC som allerede er på markedet.

VOGE Trophy 525 ACX

Den er en videreutvikling av Voge 500 AC-modellen og presenterer en kombinasjon av klassiske og moderne elementer, elegante former og banebrytende teknologi. Trofeo 525 ACX-linjene er designet for å bringe tårer av nostalgi frem i øynene til eldre motorsyklister, men heller ikke for å forlate de yngste motorsyklistene likegyldige.

Scrambler-ånden er forsterket av ståltrådhjul, et høyt eksosrør, en minimalistisk frontrute og aggressivt slitte dekk. Andre klassiske stilelementer fra fortiden, som den konturformede tanken, den runde frontlykten og den minimalistiske frontskjermen, får større fremtreden når de kombineres med utpreget moderne elementer som full LED-belysning. Voge 525 ACX-modellen er et spill av kontraster mellom klassisk stil og innovasjon.

motor

Hjertet til VOGE Trofeo 525 ACX er en væskekjølt to-sylindret rekkemotor med forkortelsen KEL500F og et slagvolum på 494 cm3. Effekten som utvikles er 48 hk (og 50,5 Nm dreiemoment), noe som betyr at Trofeo 525 ACX også kan kjøres av personer med A2-førerkort. Kraften til drivenheten er tilstrekkelig til å gjøre turen jevn, dynamisk, komfortabel og tilfredsstillende.

elektronikk

Trofeo 525 ACX er utstyrt med to motorkart: E (Standard) og S (Sport). Den første innstillingen representerer det beste kompromisset mellom ytelse, forbruk og jevnhet, mens den andre favoriserer sporty kraftforsyning. Elektronisk utstyr er supplert med traction control og to-kanals ABS.

Designet for kjøreglede

VOGE Trofeo 525 ACX - ny 2023 & 8211;  klassisk og moderne A2 scrambler [dane techniczne, cena, waga]

Voge Trofeo 525 ACX er en motorsykkel som er ekstremt enkel og hyggelig å kjøre. Rammen som designen er basert på er en stålfagverk med en boltet bakre underramme. Forhjulsopphenget er en omvendt gaffel med en lagdiameter på 41mm og bak finner vi en monoshock med justerbar forspenning. Svingarmen er laget av aluminium, eikehjul, slangeløs, med dekk 110/80 – 19″ foran og 150/70 – 17″ bak.

VOGE R 125 – en pen, rimelig motorsykkel for A1 og B-kategoriene [dane techniczne, cena, moc] | motorsykkel reisende

Bremsesystemet er basert på produktene til det japanske merket Nissin. Foran finner vi to 300 mm skiver med dobbeltstempelkalipere, bak en enkeltstempelkaliper som biter i en 220 mm skive.

Sykkelens vekt på 185 kg og salen i en høyde på 820 mm fra bakken gjør Trofeo 525 ACX til det perfekte kjøretøyet for motorsyklister uansett høyde og erfaring.

Klassisk moderne

VOGE Trofeo 525 ACX - ny 2023 & 8211;  klassisk og moderne A2 scrambler [dane techniczne, cena, waga]

Selv om Voge Trofeo 525 ACX er en klassisk scrambler, klarer den seg ikke uten moderne teknologi. Bak den lille kåpa er det en 7″ LCD-fargeskjerm som viser all nyttig informasjon om turen din og lar deg koble til smarttelefonen din. I tillegg har dashbordet en 12V-kontakt og en USB-port med hurtiglading. Det rike utstyret med spesiell oppmerksomhet på sikkerhet kompletteres med full belysning i LED-teknologi. Og til slutt smaken: både spaker, clutch- og bremsespaker, har justerbar avstand til rattet.

Pris

Prisen er foreløpig ikke offentliggjort, men vi antar at den ikke vil overstige PLN 30 000 og trolig være betydelig lavere.

Mer informasjon om merket på importørens nettside – Voge.pl

Tekniske spesifikasjoner

Dimensjoner: 2150 x 820 x 1230 mm (lengde x bredde x høyde)

Vekt 185 kg (tørr)

Setteskivekobling 820 mm over bakken

Akselavstand 1450mm

Væskekjølt in-line to-sylindret DOHC-motor

sekstrinns girkasse

Motoreffekt: 35 kW (48 hk)

To motorkart (standard og sport)

Drivstofftankkapasitet 19 liter

Stålramme ramme

svingarm i aluminium

Omvendt støtdemper foran

Monoshock støtdempere bak

Nissin bremsesystem

19″ forreste og 17″ bakre tubeless eikehjul

Dekkdimensjoner 110/80 foran og 150/70 bak

Tokanals ABS

7 tommers farge LCD-skjerm med Bluetooth-tilkobling

12V og USB-tilkoblinger

Full LED-belysning

You may also like

Leave a Comment