Home » VOGE Valico 525 DSX 2023 – et nytt lite eventyr for A2-førerkortet [dane techniczne, cena, waga, masa, moc]

VOGE Valico 525 DSX 2023 – et nytt lite eventyr for A2-førerkortet [dane techniczne, cena, waga, masa, moc]

by Peter Østbye

Europeisk karosseridesign, moderne motor, rikt utstyr og velprøvde teknologiske løsninger er styrkene til den nye Voge Valico 525 DSX. Denne motorsykkelen er designet for å gå nesten hvor som helst med utrolig letthet og førerkomfort. Finn ut hva som er nytt fra Voge for 2023.

Den nye Voge Valico 525 DSX kombinerer utstyr og tekniske løsninger som er nyttige i et ekte motorsykkeleventyr. Kjøredynamikk, kjøresikkerhet, kjørekomfort og konstruksjonssikkerhet sørger for at ingenting står i veien for din erobring av verden.

design

Det er ingen overdrivelse å si at Voge Valico 525 DSX markerer et vendepunkt i merkets historie og setter med Voge Valico 650 DS en ny designretning som alle fremtidige merkedesigner vil følge. Den fremre delen av strukturen er designet for å gi sykkelen en virkelig eventyrlig karakter, men fremfor alt for å sikre god reisekomfort for rytter og passasjer.

Ingeniører og teknikere jobbet tett sammen for å utvikle kåper som gir optimal aerodynamisk beskyttelse. Sideforlengelsen av 18-liters tanken, sammen med den justerbare frontruten, sørger for at luften ledes bort fra førerens ben, overkropp, armer og hjelm, noe som sikrer god beskyttelse mot elementene – en selvfølge i denne kjøretøyklassen .

Baksiden av Voge Valico 525 DSX er slank. Motorsykkelens sete er smalt nok til å tillate en komfortabel stående tur uten at det går på bekostning av sittekomforten. Den visuelle designen til den nye sykkelen er gjort enda mer vågal av det hevede eksosanlegget, hvis lyddemper er utstyrt med en endekappe av karbonfiber. Den synlige svingarmen til det bakre eikehjulet gir en ekstra, positiv visuell opplevelse.

VOGE Trofeo 525 ACX – ny for 2023 – klassisk og moderne A2 scrambler [dane techniczne, cena, waga] | motorsykkel reisende

motor

Hjertet til Voge Valico 525 DSX er en væskekjølt in-line to-sylindret motor med symbolet KEL500F, som også er utstyrt med andre design av dette merket. For bedre å møte utfordringene med eventyrdesign, økte ingeniører motorens kapasitet fra 471cc til 494cc. Gniningen sørget for en jevnere fordeling av det tilgjengelige dreiemomentet, med en maksimal verdi på 50,5 Nm. Takket være kraften på 48 hk kan Valico 525 DSX også kjøres av personer med A2-førerkort.

VOGE Valico 525 DSX 2023 & 8211;  nytt, lite eventyr for førerkortet A2 [dane techniczne, cena, waga, masa, moc]

elektronikk

Traction control kan slås av på Voge Valico 525 DSX. Alt dette for å sikre maksimal sikkerhet på veien og total frihet ved overkjøring av gruspartier. To motorkart er tilgjengelige: E (Standard) og S (Sport). Den første er det beste kompromisset mellom ytelse, drivstofføkonomi og jevnhet, mens den andre er tilpasset for en mer sporty følelse. Det elektroniske utstyret er supplert med ABS, hvis drift kan deaktiveres på bakhjulet. Denne løsningen er nyttig ved terrengkjøring, hvor muligheten til å låse bakhjulet ved bremsing er avgjørende for sikker og hyggelig kjøring.

VOGE Valico 525 DSX 2023 & 8211;  nytt, lite eventyr for førerkortet A2 [dane techniczne, cena, waga, masa, moc]

Motorsykkelen er utstyrt med en 7-tommers LCD-fargeskjerm som tilbyr smarttelefontilkobling i tillegg til å vise viktige indikatorer som hastighet, kjørelengde, drivstoffnivå, etc. Dette lar deg aktivere pilnavigering på displayet uten å måtte bruke navigasjonen på telefonen, noe som tvinger montering i en ekstra brakett.

For å hindre at smarttelefonen lades ut når navigasjonsfunksjonen er aktiv, er det to stikkontakter i dashbordområdet, en 12V og en USB med hurtigladefunksjon.

Full LED-belysning og LED-tåkelys brukes for å øke sikkerheten ved dårlig sikt.

VOGE Valico 525 DSX 2023 & 8211;  nytt, lite eventyr for førerkortet A2 [dane techniczne, cena, waga, masa, moc]

Chassis – kvalitet og omdømme til kjente selskaper

Chassiset til Voge Valico 525 DSX er designet som et kompromiss mellom komfort, kjøreegenskaper, kjøreglede på veien og offroad-evne. Motorsykkelen er bygget på en fagverksramme av stål med boltet underramme bak. Den bruker motoren som et ekstra avstivningselement og senker samtidig kjøretøyets tyngdepunkt. Frontfjæring består av en KYB omvendt gaffel med 145 mm vandring og en enkelt støtdemper med justerbar forspenning for 155 mm vandring bak. Svingarmen er av aluminium og eikehjulene er slangeløse med Metzeler-dekk i størrelse 110/80/19 foran og 150/70/17 bak.

Nissin-bremsesystemet består av to 300 mm skiver foran med dobbeltstempelkalipere og en 220mm skive bak med enkeltstempelkaliper.

Sykkelens tørrvekt er 190 kg og sittestillingen i en høyde på 830 mm gjør Voge Valico 525 DSX til en sykkel som passer for ryttere av alle størrelser og erfaringsnivåer.

VOGE Valico 525 DSX 2023 & 8211;  nytt, lite eventyr for førerkortet A2 [dane techniczne, cena, waga, masa, moc]

Pris

Prisen på det polske markedet er ennå ikke bestemt, men ifølge vår informasjon skal den svinge mellom PLN 30.000 og 32.000. zloty.

Mer informasjon om merket på nettsiden Voge.pl

Tekniske spesifikasjoner

Dimensjoner: 2170 x 820 x 1380 mm (lengde x bredde x høyde) tørrvekt 190 kg setehøyde 830 mm
Akselavstand 1456mm
Væskekjølt DOHC rekke-dobbeltmotor med sekstrinns girkasse
Motoreffekt: 35 kW (48 hk)
To motorkart (standard og sport)
Byttbar traction control
18 liters tank
Stålramme og aluminium svingarm
Fremre og bakre vandring er henholdsvis 145 mm og 155 mm, med omvendt gaffel og monoshock
Bremsesystem med 300 mm skiver foran med dobbeltstempelkalipere og 220 mm skiver bak med enkeltstempelkalipere
19″ forreste og 17″ bakre tubeless eikehjul
Metzeler dekk i størrelsene 110/80/19 foran og 150/70/17 bak
To-kanals ABS som kan slås av bak for terrengkjøring
LED-tåkelys som standard
Justerbar frontrute for optimal komfort selv på lange reiser
7 tommers farge LCD-skjerm med all nødvendig informasjon og pilnavigasjonsfunksjon
Enkel tilgang til 12V og USB-porter for å lade smarttelefonen
Armaturer i LED-teknologi

You may also like

Leave a Comment