Home » Vosges. Sykler til Norge for å støtte kampen mot multippel sklerose

Vosges. Sykler til Norge for å støtte kampen mot multippel sklerose

by Erlend Loe

Det er mange retningslinjer for sykdomsstøtte der ute. Men hvordan det enn gjøres, en viss beundring, som bemerket av Nathan Pigourier, en ung syklist på 28 år.

«Han banket på døren min for å be om å få campe i bakgården min. Han forklarte meg hvorfor han tok denne turen på sykkel, det var jeg overbevist om. Han spiste til og med med oss, vi pratet mye og Nathan gjorde til og med regnestykket med sønnen vår Enzo. Til slutt hadde det vært synd å gå glipp av det, sier Aurélie Frattini, bosatt i Vincey.

Resten er Nathan Pigourier, hjemmehørende i Laudun i Gard, som forklarer: «Min første tur var i 2019. De første menneskene jeg møtte var et par i Allier hvis kone hadde multippel sklerose. De hilste på meg som en venn. Siden den gang visste jeg at resten av livet mitt ville flyte fra dette møtet. «Et møte der Nathan bestemte seg for å gjøre folk oppmerksomme på denne sykdommen ved å sykle til Norge og krysse alle mulige land. En Facebook-side – Nath en librewheel – ble åpnet hvor han forteller om dagene sine.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke godtok sporerne.

Klikk på » Jeg antar «, plotterne lagres og du kan se innholdet .

Klikk på «Jeg aksepterer alle sporstoffer»autorisere deponering av sporstoffer for å lagre dataene dine på våre nettsider og applikasjoner for personlig tilpasning og målrettet annonsering.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.
Administrer valgene mine


«Jeg la lenken til den franske foreningen for multippel sklerose (AFSEP), den eldste av foreningene som kjemper mot multippel sklerose, fordi det ble satt opp en nettpott på Facebook-siden min i samråd med ham. Donasjonene, som er fradragsberettiget fra 66 % av skattene, går til foreningen, forklarer den unge mannen. Gjennom sin handling innser han at det er et stort flertall av sjenerøse mennesker: «Jeg ber bare om minimum, vann og land på bakken. Noen ganger blir jeg tilbudt mer, som maten. Det viser at vi kan gjøre ting ved å hjelpe hverandre. «

En bok for hver tur

Nathan Pigourier er motivert til å tilbakelegge 5000 km med sitt mannskap på 47 kg. «Jeg valgte Norge fordi været er ekstremt. Jeg prøver å ikke bli deprimert over været. Disse sykkelbegivenhetene gjorde at ingenting rørte meg lenger. Jeg lærte å reparere sykler fordi det kan være nyttig for meg å jobbe i et annet land også. Det er verdt å reparere det som er ødelagt. ved retur, som jeg planlegger i slutten av januar, skal jeg skrive en bok om turen min. «En egenutgitt bok som» La France à dos de Vélo «og» Grain de selle «, som han skrev etter sine tidligere reiser.

You may also like

Leave a Comment