Home » Wałbrzych Sokołowski sykehus: pasientens klage, ledelsens mening – Walbrzych.dlawas.info – informasjons- og informasjonsportal

Wałbrzych Sokołowski sykehus: pasientens klage, ledelsens mening – Walbrzych.dlawas.info – informasjons- og informasjonsportal

by Gunnar Garfors


Den 6. august la en sykehuspasient ut på profilen sin på sosiale medier en beskrivelse av situasjonen dagen før da hun dro dit rundt klokken 01.00 for å søke natt- og ferieomsorg etter å ha blitt bitt av insekter og fått en alvorlig allergisk reaksjon. Overraskende nok var det ifølge hennes beretning ingen kø som ventet på hjelp, i stedet ble hun møtt med en voldsom reaksjon fra vakthavende lege. Som en innbygger i Wałbrzych-distriktet skriver, hilste han dem med banneord: «NNeste gang må du slå deg selv for å komme før klokken 01.00 med den dritten… folkens.» Det var en skarp meningsutveksling mellom pasienten og ambulansepersonellet, som begynte å dra henne.

Ifølge rapporten ringte kvinnen etter hjelp fra mannen sin, som ventet utenfor, som tok frem mobiltelefonen sin for å registrere hele situasjonen, og bare dette beroliget legen, som skrev ut en resept og kom med mer sarkastiske bemerkninger om pasient. Og etter at hun dro, fikk hun en unnskyldning fra det medisinske personalet som var vitne til hendelsen – hun skriver, hun hørte også at det ikke var den første slike situasjonen, og hun fikk også passende akutthjelp, et skudd og en forening. – JI morgen skal jeg anmelde denne saken til sykehuset, statsadvokatembetet for krenkelse av fysisk integritet og legeforeningen – jeg lar det ikke være sånn! – annonserte en sint pasient. Fra kommentarer fra nettbrukere ser det ut til at denne legen har hatt lignende problemer før.

Tirsdag 8. august ga sykehuset ut følgende uttalelse om saken:

Ledelse av spesialistsykehuset Dr. A. Sokołowski i Wałbrzych og representant for direktøren for klager og søknader, på grunn av å ha mottatt informasjon om en beskrivelse sirkulert på Internett av en situasjon som angivelig oppsto under levering av helsetjenester til en av pasientene innenfor rammen av The night and feriehelsevesenet grep neste morgen tiltak for å forklare den beskrevne hendelsen. Det pågår nå undersøkelser. Som det er konstatert, har det ikke vært klager på den gang vakthavende lege.

Samtidig vil vi understreke at i spesialistsykehuset til Dr. A. Sokołowski sysselsetter rundt 2000 personer i ulike former for ansettelse. Formidling av uverifisert informasjon, basert på individets subjektive mening og formidlet på en aggressiv og vulgær måte i media og sosiale medier, stigmatiserer ikke bare den beskrevne legen og foreskriver en dom før saken etterforskes, men har også negativ innvirkning på bildet av alle ansatte og bildet av sykehuset.

Vel, vi håper at saken vil bli grundig undersøkt av de relevante myndighetene, hvis den bekreftes, vil det bli iverksatt tiltak mot legen og hvis den sjokkerende situasjonen beskrevet var slik, vil den overarbeidede ambulansepersonellet sannsynligvis bli sendt på ferie før han skadet noen. Pasienten er formelt unnskyldt.

Les også:
Wałbrzych: Sykehuset avviser rapporter om den avbrutte operasjonen
Wałbrzych: Sykehuset vårt er under alvorlig trussel. Grunnen til?
Wałbrzych: Hvorfor døde anestesilegen fra Sokołowski sykehus?

Utgitt av MS
Illustrerende bilde

You may also like

Leave a Comment