Home » Wirtualna Polska – Alt du trenger å vite

Wirtualna Polska – Alt du trenger å vite

by Thure Lindhardt

Aktivistene i Borussia Dortmund vil kjempe for fengslingen av Erling Haaland i Bundesliga. Det er snakk om å doble den norske spissens inntjening.

Real Madrid regnes for å være frontløperne i kampen om å vinne mot Erling Haaland, men tegnene er at Borussia Dortmund ikke vil gi fra seg nordmannen så lett. Ifølge avisa «Bild» ønsker BVB-aktivister å tilby 21-åringen en høy lønnsøkning.

«For å slippe å selge den norske fotballspilleren er Borussia klare til å doble overskuddet til sin største stjerne. Summen på 16-18 millioner euro per år bør overbevise den norske representanten om å bli i Dortmund» – står det på sidene den tyske avisen.

Haalands nåværende kontrakt med Borussia løper til 2024. Neste sommer vil de europeiske gigantene – med Real Madrid, Chelsea og Manchester United i spissen – gjøre alt de kan for å få spissen i ryggen.

Haaland (ikke spilt siden slutten av oktober på grunn av en skade) har scoret 70 mål på 69 kamper siden han flyttet til Dortmund i midten av 2019/20. Denne sesongen har han 9 mål i Bundesliga og er nummer to på tabellen over toppscorer i den tyske ligaen, bak Robert Lewandowski – 13 mål.

You may also like

Leave a Comment