Home » Wirtualna Polska – Alt du trenger å vite

Wirtualna Polska – Alt du trenger å vite

by Thure Lindhardt

Lørdag var alt bra i Ruce til vinden sluttet å blåse. Da vinden begynte å snu, vendte juryen tilbake til gamle synder og begynte nervøst å sjonglere med utskytningsstrålen. Plutselig, i stedet for et stort skue, så vi et svakt skue.

I første serie av lørdagskonkurransen var det ingen tradisjonell ruka. Det blåser vanligvis veldig i Finland. Denne gangen så vi en rettferdig konkurranse hvor vinden ikke hadde så mye å si og juryen ikke sjonglerte med startbjelken. Takket være dette så vi et utmerket skue med mange hopp over 135 meter.

Omtrent et dusin minutter senere var det imidlertid ingen spor etter den flotte prestasjonen. Ruka viste sitt tradisjonelle, mye verre ansikt. Det begynte å spinne og blåse mye hardere. Det var øyeblikk med stillhet, men også et øyeblikk da det blåste en sterk vind i ryggen din. Det var ikke første gang juryen gikk seg vill i denne kaotiske vinden.

Først og fremst gjorde de forsiktige et forsøk i starten av finaleserien. Dommerne reagerte først da østerrikerne Markus Schiffner og Daniel Andre Tande landet på sine okser under 100 meter.

SE VIDEO: Hvem blir den nye presidenten for PZN? «Adam Małysz er kandidaten til skimiljøet»

Etter å ha økt innløpet med to barer, hoppet rytterne litt lenger, men det var uansett ikke et imponerende forsøk. Plutselig lettet imidlertid vinden i ryggen, noe Killian Peier utnyttet. Sveitseren fløy 141,5 meter. Hva gjorde juryen? Det var veldig nervøst.

You may also like

Leave a Comment