Home » WTA-turnering i Charleston – Linette vant mot Fernandez

WTA-turnering i Charleston – Linette vant mot Fernandez

by Catherine Monroe

Magda Linette vant andre runde av WTA-turneringen i Charleston mot den sjuendeseedede kanadiske Leylah Fernandez 3-6, 6-3, 6-4.

19 år gamle Fernandez var en åpenbaring for fjorårets US Open i New York, hvor hun tok seg til finalen. Hun ligger for tiden på 19. plass i karrieren på WTA-rankingen, den elleve år eldre polske kvinnen er 64 år.

Det var ingen forskjell i klassifiseringen torsdag. På slutten av det første settet med Fernandez som ledet 5-3, ble kampen stoppet på grunn av regn og spillerne gjenopptok den først to timer senere. Da hun kom tilbake, snudde kanadieren raskt partiet til hennes fordel.

For å vinne andre sett var det nok for Linette å bryte motstanderens service i åttende parti. Poznan-spilleren imponerte i dette fragmentet med serven – gjennom hele spillet noterte hun ti ess (Fernandez ingen), men hadde også seks doble servefeil (motstanderen – fem).

Det tredje, avgjørende settet førte mange følelser med seg. I motsetning til det forrige spillet var egen innsats ikke fordelaktig, og spillerne brøt tjenesten syv ganger. Den siste, tiende kampen var den lengste der kanadierens pausepoeng ble flettet sammen med polakkens kamper. Til slutt bommet Fernandez fire sjanser til å remis, Linette avsluttet kampen med det syvende matchpoenget.

Duellen varte i to timer og 41 minutter. Linette tok igjen for den unge kanadierens nederlag i French Open i 2020 og vil få muligheten til å hevne Magdalena Frech, som tapte 7-5, 6-3 for Kanepi onsdag.

Natt fra torsdag til fredag ​​polsk tid dukker Linette opp i double sammen med sloveneren Andreja Klepac. Rivalene hennes vil være Alicja Rosolska og New Zealands Erin Routliffe.

Tidligere gikk Frech og Ungarns Anna Bondar videre til andre doublerunde.

Før turneringen i Charleston (888,6 tusen dollar i premiepenger). Iga Świątek, den nye verdenslederen, trakk seg fra konkurransen. En tennisspiller fra Raszyn meldte om en lett håndskade og må hvile etter å ha vunnet de siste turneringene.

Spillresultat runde 2:

Magda Linette (Polen) vs. Leylah Fernandez (Canada, 7) 3-6, 6-3, 6-4. (TRYKK)

fra/

You may also like

Leave a Comment