Home » Xbox Series X: de 6 beste spillene som tilbys for konsollfans!

Xbox Series X: de 6 beste spillene som tilbys for konsollfans!

by Thure Lindhardt

Gode ​​nyheter for Microsoft-fans under 2022-salget: Cdiscount viser flere videospill på Xbox til redusert pris.

Mellom Xbox One og Xbox Series gir Microsoft deg oppslukende spillopplevelser. Hvis Xbox One har kraftig utstyr, har Xbox-serien høyteknologisk ytelse. Med Xbox Series X kan du også bruke alle spillene dine designet for Xbox One. Noen av dem vil til og med oppdateres automatisk på den nye konsollen.

De to konsollene tilbyr derfor begge tilgang til X Game Pass-abonnementstjenesten. I tillegg har hver av dem en Blu-Ray-spiller i 4K-kvalitet.

Det er ikke alt, for Xbox One-kontrollere er kompatible med Xbox Series X-konsollen. Sistnevnte fungerer også med alt Xbox One-tilbehør.

Mens Xbox One har HDMI 2.0-utgang, har Xbox-serien HDMI 2.1-utgang. Slik ser du videoer i 8K. Xbox Series X er jevnlig på lager hos Cdiscount. Klikk her for å sjekke tilgjengelighet.

Vil du finne ut mer? La deg forføre av disse spillene som tilbys av Cdiscount !

48 % rabatt på NBA 2022-spill

NBA 2022-spillet tilbys for €48,61 i stedet for €94,64 og er en fryd for idrettsutøvere. Nyt full fordypning i basketballens verden og spill mot ekte lag!

Bruk MyTEAM til å bygge ditt ideelle lag av basketballlegender og klatre i gradene! Du kan spore fremgangen din ved å se Min karriere. Spillet er beregnet for spillere i alderen 3+.

Klikk her for å dra nytte av NBA-tilbudet på Cdiscount

Marvel’s Guardians of the Galaxy: Alle skudd er tillatt

Bli en Star Lord på Xboxen din for €57,29 i stedet for €80,06. På programmet: legendariske sidekicks, lagkamper og en lang reise gjennom galaksen.

Gjør deg klar til å møte ikoniske karakterer fra Marvel-universet. Du er ikke på slutten av overraskelsene dine, og du må ta tøffe avgjørelser!

Dra nytte av denne 28% rabatten nå. På dine merker! Klar ? Du kan!

Klikk her for å dra nytte av Marvels Guardians of the Galaxy-tilbudet på Cdiscount

Just Dance 2021: for Improv Pros på Xbox

Du kommer garantert ikke til å kjede deg mellom Dua Lipa, Shawn Mendes eller Camilla Cabello. 2021-versjonen av Just Dance kombinerer de største hits for uhemmede koreoer!

Du kan sette sammen ditt eget program og velge dine favoritttitler. Det er også sanger som passer for barn for morsomme familieøkter.

Få dette Xbox-spillet nå for €44,97 i stedet for €59,99.

Klikk her for å dra nytte av Just Dance-tilbudet på Cdiscount

Xbox Dirt 5-spillet til – 50 %

En 50 % rabatt venter på deg hos Cdiscount: Spillet Dirt 5 tilbys for øyeblikket for €14,99 i stedet for €29,99. Reis verden rundt ved rattet i en original bil og gjør store funn!

Fra Brasil til Norge via New York kan du beundre utrolige landskap mens du kjører tur på motoren! Takket være den lokale delte skjermen kan du konkurrere med andre spillere.

Klikk her for å dra nytte av Dirt 5-tilbudet på Cdiscount

Call of Duty, fortsatt ikonisk

Fordyp deg i 80-tallet, midt i den kalde krigen, og ta del i utrolige konspirasjoner. Du vil møte personligheter nevnt i historiebøkene og du vil delta i vanvittige menneskejakter.

Finn Perseus, den mystiske spionen som virker fast bestemt på å hindre deg. Til din tjeneste: mange historiske enheter og våpen som du raskt kan finne veien rundt. Spillet vises for €33,99 i stedet for €59,99.

Klikk her for å dra nytte av Call of Duty-tilbudet på Cdiscount

Need for Speed: Remasteret versjon

Ta en tur på veiene i Seacrest County for €19,99 i stedet for €34,08. Xbox-spillet Need for Speed ​​tilbyr deg høyhastighets biljakt bak rattet i høyteknologiske biler.

Adrenalin og fordypning garantert! Dette Xbox One-spillet inneholder over 30 utfordringer med ytterligere 6 timers spilling.
Outlaw eller politimann, det er opp til deg hvem du vil være. Spillet anbefales for alderen 7+.

Klikk her for å dra nytte av Need for Speed-tilbudet på Cdiscount

You may also like

Leave a Comment