Home » Xiaomi presenterer sine nyheter: Fra kunstig intelligens i hverdagslige enheter til filmer som er verdt en film

Xiaomi presenterer sine nyheter: Fra kunstig intelligens i hverdagslige enheter til filmer som er verdt en film

by Thure Lindhardt

Innovasjon er åpen for alle

I følge Tom Valantin, sjef for detaljhandel i Xiaomi Baltic, har Xiaomi utviklet seg til en av de mest innovative og ettertraktede smarttelefonprodusentene i løpet av de 11 årene den har eksistert. I andre kvartal ble det allerede solgt 53 millioner enheter på verdensbasis. Mobiltelefoner fra denne produsenten.

Xiaomis vekstrate er utrettelig og viser allerede at selskapet vokser raskest sammenlignet med andre store produsenter av smartenheter.

Selskapets hovedoppgave er å gjøre den nyeste teknologien enda mer tilgjengelig for alle. «Xiaomi-butikker er allerede oppe og går i Kaunas og Riga, og vi planlegger å åpne dem snart i Vilnius,» sa T. Valantinas.

Da han introduserte Xiaomi 11 pro, la T. Valantinas vekt på det unike med denne enheten: på 17 minutter. oppladbart batteri, eksepsjonelle skjermfunksjoner, prosessor og fantastisk lydkvalitet. Det er denne telefonen som satte temaet for begivenheten knyttet til kinoen fordi, takket være de tre hovedobjektivene som hjelper til med å se lenger, nærmere og klarere, er dette kameraet verdt mye kino.

«I denne enheten bidrar den kunstige intelligensen til brukeren til å skape innhold som tilsvarer arbeidet til førsteklasses regissører. Dette betyr at du enkelt kan pause opptaket, justere lyden og enkelt ta bildet om natten.

Det er også viktig å merke seg at denne enheten har et viskelær med kunstig intelligens som kan brukes til å fjerne uønskede objekter fra et bilde. «Dette er fremtiden som alle kan oppleve nå,» sa han.

Xiaomi 11 Lite 5G fikk også mye oppmerksomhet da den ble levert. Denne smarttelefonen er lett og elegant og tilpasser seg fullt ut til vertens behov. Ulike farger lar deg tilpasse enheten slik at den passer din stil. Xiaomi 11 Lite 5G er også preget av sin ekstraordinære letthet og veier kun 158 g.

Samtidig nevnte Valantin Xiaomi Pad 5, som er preget av sin hastighet, høye oppløsning og ytelse, men som også gleder øynene med sitt elegante utseende. «Mange av oss jobber nå hjemmefra, deltar på ulike konferanser, slik at frontkameraet fanger alt perfekt og bakkameraet er tilpasset for skanning av dokumenter.

Netflix er umiddelbart installert på dette nettbrettet. Dette gjør det mulig ikke bare å jobbe kvalitativt hele dagen, men også å bruke fritiden din, sier eksperten.

Xiaomi går også inn på bilmarkedet

Xiaomi Cinemagic nevnte ikke bare de nyeste smarttelefonene, men også andre innovasjoner som definitivt vil få konkurrenter til å mislykkes. Ifølge Karolis Navickas, Xiaomi Ecosystem Product Manager for de baltiske statene, selv om mange forbinder selskapet med smarttelefoner, tilbyr selskapet også andre eksklusive produkter som telefonladere, smarte puter, sparkesykler, barberhøvler og mer.

«Du finner Xiaomi-scootere i hver by. Det er 351 millioner totalt. Xiaomi-enheter som er koblet til Internett. Selskapets smarte armbånd er også de mest populære.

Mi Smart Band 6 NFC, lansert på lørdag, er en daglig følgesvenn som også egner seg for morgenturer eller løping og bidrar til å redusere stress på jobben. Armbåndet kan også brukes til å styre telefonens kamera, sier K. Navickas.

Xiaomi Mi Smart AirFryer varmluftfrityrkoker, som sikrer rask, fettfri matlaging, ble også diskutert på arrangementet. Teknologien utviklet av Xiaomi gjør det lettere å produsere og ta vare på deg selv og dine kjære sammen.

«Xiaomi går også inn i bilmarkedet og produserer rutere for dataspillere. Vi kommer også til å introdusere et bredt utvalg av trådløse hodetelefoner innen slutten av desember. I tillegg til teknologiene nevnt ovenfor, som er tilgjengelige for alle, er vårt mål å tilby våre kunder rimelige priser. Vi vil fortsette å gjøre det i fremtiden, sier K. Navickas.

Pressemeldinger fra bedrifter og organisasjoner publiseres på dette området. Avsenderne og organisasjonene de representerer er ansvarlige for innholdet deres.

You may also like

Leave a Comment