Home » Żabka – et angrep på kunder er i gang. En liten feil, og de har deg

Żabka – et angrep på kunder er i gang. En liten feil, og de har deg

by Connie Nielsen

Kunder i Żabka-butikker kan bli ofre for en ny svindel. Yngre mennesker kan være spesielt utsatt.

Przemek Gdański la ut skjermbilder av tekstmeldinger på LinkedIn, som er en ny type svindel. TDenne gangen er den rettet mot kunder i Żabka-nettverket og kan – som forfatteren selv bemerker – være farlig, spesielt for yngre mennesker.

Froskkupongsvindel

Svindelen er ikke spesielt komplisert. Det er nok heller ikke rettet mot folk som faktisk bruker det Żabka har å tilby. Jeg mistenker at de er masseutsendelser i håp om at noen vil falle for det. Likevel kan slike tekstmeldinger være svært effektive, spesielt med yngre mennesker.

Żabka kampanjekode svindel

Meldingene er veldig enkle. De informerer om muligheten for å hente en kupong for Żabka. Bare klikk på lenken som er sendt. Du trenger ikke å være et geni for å finne ut hva som er under på siden. Dette er sannsynligvis vant til phishing-data, for eksempel via en falsk betalingsside. Ved første øyekast kan meldingen virke harmløs, så du bør advare andre om denne typen svindel.

Å oppdatere:

Vi vil informere deg om at Żabka Polska ikke gjennomfører SMS-kampanjer rettet mot kunder, som ifølge medieoppslag sendes til utvalgte personer. Vi advarer kunder om muligheten for svindel og minner deg om at alle våre annonsekampanjer er tilgjengelige på den offisielle nettsiden og appen Żappka.

– informerer pressekontoret til Żabka Polska.

Utseende: En felle for en polak tar sitt toll. Dette er et annet offer

Utseende: Et ukjent nummer ringte. En ung polsk kvinne må betale tilbake 93 000. zloty

Bildekreditt: Longfin Media / Shutterstock.com

Tekstkilde: Przemek Gdański (LinkedIn)

You may also like

Leave a Comment