Home » Zagłębie Lubin møtte rivaler i Champions League. Ekstremt vanskelig oppgave på debuten

Zagłębie Lubin møtte rivaler i Champions League. Ekstremt vanskelig oppgave på debuten

by Erlend Loe

– Vi hadde ingen forventninger fordi vi visste at vi ikke ville møte vanskelige motstandere fordi det ikke er noen svake lag i Champions League. Dette er de beste klubblagene i Europa. En gang i tiden måtte du møte dem. Vi vil prøve å ikke skamme Polen – kommenterte Zagłębie-president Witold Kulesza om resultatene av trekningen til gruppespillet i Champions League.

SE OGSÅ: En polsk journalist er død.Han kollapset under Champions League-finalen

Trener Bożena Karkuts lag skal spille i gruppe B og motstanderne er: Team Esbjerg (Danmark), Metz Handball (Frankrike), Rapid Bucharest, Krim Mercator Ljubljana, Ikast Handbold (Danmark) og Vipers Kristiansand (Norge) og FTC Rail- Cargo Hungary (Ungarn). De to siste lagene i den siste utgaven av Champions League kom til finalen hvor det norske laget vant 28:24. Team Esbjerg spilte også i Final Four og ble nummer fire.

– Det er kun eliten av kvinnehåndball som kommer til Lubin. Det blir en flott promotering av disiplinen og jeg håper at salen blir fylt til siste plass. Du kan bare forbedre ferdighetene dine ved å spille mot de beste. «Vi vil ikke være favorittene, men vi vil prøve å skape opprør,» la Kulesza til.

De to beste i hver av de to gruppene går direkte til kvartfinalen i Champions League, mens lagene på tredje til sjette plass konkurrerer i sluttspillet. Lagene på sjuende og åttende plass blir slått ut av konkurransen etter gruppespillet. De første kampene er planlagt til 9.-10. september.

SE OGSÅ: Rørende scener på markedsplassen i Kielce. Ett minutts stillhet for den avdøde journalisten (VIDEO)

– Vi skal gjøre alt for at eventyret vårt ikke skal ende i gruppespillet. Det blir vanskelig, veldig vanskelig, men vi har ingenting å tape og mye å vinne – oppsummerte presidenten i Zagłębie.

trekke resultater

Gruppe A: CSM Bucharest (Romania), Gyori Audi ETO KC (Ungarn), IK Savehof (Sverige), Brest Bretagne Handball (Frankrike), Odense Handbold (Danmark), WHC Bududucnost (Montenegro), SG BBM Bietigheim (Tyskland), DVSC Schaeffler (Ungarn) ). )

Gruppe B: Team Esbjerg (Danmark), Metz Handball (Frankrike), Vipers Kristiansand (Norge), Rapid Bucharest (Romania), FTC Rail-Cargo Hungaria (Ungarn), Zagłębie Lubin (Polen), Krim Mercator Ljubljana (Slovenia), Ikast Handbold (Danmark) ). ).

AL, PAP

You may also like

Leave a Comment