Home » Zbigniew Stonoga ble løslatt. Hvor lenge denne gangen?

Zbigniew Stonoga ble løslatt. Hvor lenge denne gangen?

by Catherine Monroe

Zbigniew Stonoga la ut det første bildet på Instagram fra januar 2021. Den kontroversielle forretningsmannen kunngjorde at han ble løslatt fra fengselet. «Jeg er fri».

– God kveld, noe … noe brakk og jeg kunne ikke høre det, jeg vil gjenta igjen – Det ikoniske begynner med disse ordene Monolog av Zbigniew Stonogasom mannen spilte inn etter valget i 2015. Fra det øyeblikket skjedde det mye i livet til en gründer kjent for sine banneord. Fra juni 2021 satt forretningsmannen i varetekt i Warszawas Białołęka-distrikt.

I 2021 fant retten 186 siktelser mot Stonoga. Mannen ble blant annet anklaget for ærekrenkelse av Republikken Polens president og fornærmelse av en offentlig tjenestemann i forbindelse med utførelsen av offisielle oppgaver. Forretningsmannen var unnvikende – han dro til Norge, hvor han søkte asyl. Tjenestene arresterte ham i Nederland og utleverte ham til Polen på grunnlag av syv arrestordrer.

Zbigniew Stonoga ble løslatt fra fengselet

Gründeren la ut et bilde på Instagram hvor vi ser en smilende tusenbein i stripet uniform. Forretningsmannen la til en kort kommentar til bildet: Warszawa-domstolen opphevet i dag den siste av de 7 arrestasjonene mot meg. Jeg er fri. Hei, jeg snakker med deg i morgen. Vennligst del denne informasjonen der det er mulig.

Zbigniew Stonoga ble løslatt
Zbigniew Stonoga er utgitt (Instagram)

Zbigniew Stonoga spilte inn en kortfilm

Etter at han ble løslatt fra fengselet, la gründeren ut en video på sosiale medier som henvendte seg til fansen: – God kveld velkommen 14. juni 2022 Jeg er ledig nå. Hilsen alle sammen, takk for støtten. Jeg tar kontakt snart. God natt.

Warszawa-domstolen opphevet i dag den siste av de 7 arrestasjonene mot meg. Jeg er fri.

I følge Gazeta Wyborcza skal Zbigniew Stonoga ha status i varetektsfengsling «mediefange». Han ble angivelig utsatt for en ydmykende striperansaking, som retten sier kan ha vært tortur. Rettsvesenet ba lederen av interneringssenteret stoppe praksis som strider mot prinsippet om human straffegjennomføring og respekt for fangens menneskeverd.

bFLÖFZcl

Det store spørsmålet er, klarte forretningsmannen å komme seg ut av tusenbein-livssyklusen? Nedenfor minner vi deg på hvordan det ser ut.

Kilder: Wiadomości.poinformowani.pl/YouTube

You may also like

Leave a Comment