Home » ZUS advarer mot svindel. «Vi sender ikke meldinger med lenker til noen»

ZUS advarer mot svindel. «Vi sender ikke meldinger med lenker til noen»

by Gunnar Garfors

«Vi advarer deg om falske meldinger sendt av svindlere for å forfalske data.» Ikke klikk på mistenkelige lenker i e-poster eller SMS-meldinger eller last ned vedlegg fra ukjente kilder. ZUS sender ikke SMS-meldinger om mottak av den ubrukte ZUS-tjenesten med en forespørsel om å motta den så snart som mulig og behovet for å ringe lenken.

ZUS sender ikke meldinger med lenker

«Vi sender ingen meldinger med lenker å følge, og vi ber heller ikke om sensitiv informasjon gjennom usikrede kommunikasjonskanaler.»

Vi anbefaler at du er ekstra forsiktig når du mottar meldinger med mistenkelig innhold, spesielt informasjon med lenker.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Statistica.Konkurranse: Balanse. Årets kvinnevennlige bedrift.

Svindlere lokker deg med store pengesummer

I tillegg skriver svindlere det Vi må visstnok samle inn en 2022-ytelse fra «Department of Social Security». – og i Polen er det ingen slik institusjon. De prøver imidlertid å senke vår årvåkenhet med beløpet – de sies å samle inn 1 209 euro, som ikke tilsvarer 5,5 tusen PLN.

Svindlere ønsker å presse informasjon fra oss, inkludert for- og etternavn, adresse, samt vårt betalingskortnummer, dets utløpsdato og sikkerhetskode.

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment