Home » «Ydmykelse». Italienerne har ingen medlidenhet med Jose Mourinho. Skyld og skam fotball

Mer sportsinnhold finner du på Gazeta.pl.

FK Bodø/Glimt, som tapte to ganger for Legia Warszawa i Champions League-kvalifiseringen i juli, ga laget fra den italienske hovedstaden en fotballtime. Selv om AS Roma ble gitt som tidenes favoritt før avspark, var virkeligheten en helt annen.

Se videoen
Legionærer må være spesielt forsiktige med ham. «Legia er favorittofferet hans»

Czesław Michniewicz kommenterte kampen mot Napoli i Europa League. Og han forklarte endringene

Blamaż AS Romy fra FK Bodø / Glimt: Italienske medier: «Jose Mourinho var hjelpeløs ekstra»

Vertene viste i første omgang at de ikke ønsket å forlate banen til en bedre motstander. Etter 20 minutter ledet nordmennene bak Erik Botheim og Patrick Berg. I det 28. minutt etter kontakttreffet scoret Carles Perez, men det viste seg at det var det eneste målet for gjestene i duellen. Andre halvdel av FK Bodø / Glimt ble en skikkelig konsert. Erik Botheim la til et andre mål, Ola Solbakken laget to målscorerlister og Amahl Pellegrino la til det sjette målet, og etablerte klubben Resultat på 6:1.

Jose Mourinho mot Bodo GlimtRomas skam i LKE med laget som beseiret Legia! Mourinhos største tap i karrieren!

Italienske medier sparte ikke på kritikk og vurderte holdningen til AS Roma på dette møtet. La Gazzetta dello Sport skrev at det var «Romas mareritt og Jose Mourinho ble ydmyket». Spillet i seg selv er «en uendelig skam for de fryktelig stygge Roma». Til slutt understreket dagbladet at det var en «pinlig fiasko».

Den italienske Eurosport-grenen vurderte duellen i en lignende tone. «Det var en forferdelig natt for Giallorossi. De ble bokstavelig talt utklasset av nordmennene, som dominerte fra første minutt til siste. Kampen endte med et fantastisk tennisresultat.»

Enda flere portugisiske trenere fikk fra ilmattino.it. «Hvis Mourinho ville vise at AS Roma var svake, gjorde han det. Han byttet fra ord til handling. Det var en ydmykelse for en trener som statistisk sett var hjelpeløs,» leser vi.

Etter det skammelige nederlaget til AS Roma falt hun tilbake til andreplass i gruppe C i European Conferences League ved å score seks poeng. Foran er FK Bodø/Glimt med sju poeng. Laget fra den italienske hovedstaden får muligheten til omkamp om to uker, når begge lag konkurrerer mot hverandre i fjerde runde av gruppespillet.