Home » Selskapet fra Czarna Białostocka åpnet avdelinger i Sverige og Norge, Business, News Białystok Online Białystok City Portal (Bialystok)

Selskapet fra Czarna Białostocka åpnet avdelinger i Sverige og Norge, Business, News Białystok Online Białystok City Portal (Bialystok)

by Gunnar Garfors

Promostal fra Czarna Białostocka åpnet to datterselskaper i Sverige og Norge.

Foto: Pressmateriale

Promostal åpnet selskaper på det skandinaviske markedet. De opptrådte i Sverige og Norge.

To nye selskaper, Promostal Sweden AB og Promostal AS i Norge, ble registrert i månedsskiftet mai/juni. Din oppgave er å skaffe bestillinger for produksjon av stålkonstruksjoner i Polen og montering av strukturer i skandinaviske land.

Promostal har operert som et datterselskap på det nordeuropeiske markedet i 6 år. Selskapet genererer i dag nesten 90 % av salget i denne regionen.

– I Skandinavia har vi en ryddig og pålitelig jernvarehandel. Vi føler oss mye tryggere der enn på hjemmemarkedet, til tross for språkbarrieren og absolutt svakere kunnskap om lokale lover. Vi har ennå ikke opplevd en situasjon der en investor starter en investering uten å ha økonomiske ressurser. Det kan ikke være snakk om straffer med mindre kunden også lider dem. Det er et mye mer transparent marked med en juridisk bindende byggeforskrift, som fremfor alt respekteres av deltakerne i byggemarkedet – sier Agnieszka Stanisławczyk, president i Promostal.

Andelen av selskapets omsetning som genereres i det skandinaviske markedet øker hvert år. I 2014, med en omsetning på nesten PLN 66,5 millioner, utgjorde eksporten nesten 51 %, mens den i 2015, med en omsetning på PLN 60 millioner, økte til nesten 75 %.

I år har selskapet signert flere kontrakter i Skandinavia. Blant annet ble følgende implementert på det svenske markedet: flere bestillinger til det internasjonale kjemikaliekonsernet Borealis. Selskapet har også fullført andre fase av investeringen i serverrommet til et svensk datasenter. Anleggets nylige investeringer i det norske markedet inkluderer også installasjon av rette trapper og spiraltrapper i pylonene og kamrene på broen i Narvik, samt montering av strukturen til Volvo Maskin Service bilservicepunkt.

I Danmark inngår selskapet en kontrakt for prefabrikasjon og korrosjonsbeskyttelse av stålkonstruksjonen til Universitetssykehuset i København med en totalvekt på 3.000. Leire.

Promostal sysselsetter i dag rundt 200 personer og søker etter hvert etter nye medarbeidere. Vi ansetter gjerne kvalifiserte sveisere og montører med kunnskap om teknisk tegning.

You may also like

Leave a Comment