Home » Flyktningsentre er en lukrativ virksomhet. Dette er brødrene som tjener millioner på dette

Flyktningsentre er en lukrativ virksomhet. Dette er brødrene som tjener millioner på dette

by Gunnar Garfors

I løpet av ett år sa 19 sykepleiere og to leger opp der. Etter at den høyt spesialiserte klinikken nærmest forfalt, var det mange som tvilte på ærligheten til Adolfsen-brødrene og lurte på om det ville forekomme underslag i flyktningeboligene. Svaret er enkelt: de skjer allerede.

Den norske avisen Ny Tid viste at et annet stort selskap som sørget for overnatting for flyktninger – Link – ikke klarte å oppfylle budsjettavtaler som ble avtalt med den norske regjeringen ved årsskiftet 2006/2014. I 2014 mottok selskapet et budsjett fra myndighetene som ga det et overskudd på PLN 230.000. Dollar. Men i stedet for å gi penger fra staten, f.eks hjelp Da han fikk barna til å gjøre leksene sine, holdt han det for seg selv. Selskapet tjente ulovlig 1,15 millioner dollar. «Ny Tid» fikk denne informasjonen takket være en anonym informant fra UDI, som sa at det er vanlig å overvurdere kostnadene ved å ta imot flyktninger hos private bedrifter. – Slik lærer du å spille dette spillet. Hvis noen ikke forstår det, taper de. – la han til.

Den anonyme varsleren innrømmet også at UDI ikke kontrollerer korrupsjon blant sine ansatte. Fokus er utelukkende på å åpne nye sentre for flyktninger. På spørsmål om Hero Norway svarer han: «Det er en god samarbeidspartner for UDI.» De er veldig fleksible. Hvis vi trenger nye sentre, gir de dem. Det er enkelt.

Politikerne er enige om at det bør innføres regler og den lukrative virksomheten med flyktninginnkvartering bør systematiseres. De hevder imidlertid at gründere ikke kan forbys å tjene penger på virksomhetene sine. «Det ville være som forbud i Amerika – det ville ikke fungere.» Hvitvasker de penger? Det er ingen bevis for dette, men ifølge Linn Herning er det mistanke om at de overfører penger fra et selskap til et annet for å skjule selve overskuddet.

You may also like

Leave a Comment