Home » Sports News England taper mot Hellas ettersom Carsley Experience slår tilbake og Frankrike vinner uten Mbappé.

Sports News England taper mot Hellas ettersom Carsley Experience slår tilbake og Frankrike vinner uten Mbappé.

by Erlend Loe

LONDON, 9. oktober (AP) Lee Carsley møtte sin første utfordring som midlertidig England-trener etter Hellas» 2-1-nederlag i Nations League.

Erling Haaland, 24 år gammel, ble Norges rekordscorer med to mål i landets 3-0-seier over Slovakia, mens Frankrike – uten Kylian Mbappe og Antoine Griezmann – var over toppen for Israel i en 4-1-seier. .

Les også | Erling Haaland var Norges toppscorer i sin første kamp som kaptein, i en UEFA Nations League-kamp mot Slovenia i sesongen 2024–25.

Etter å ha utnevnt England til midlertidig trener etter EM og ledet England til påfølgende seire, følte Carsley at han måtte stille med et lag uten en anerkjent spiss i fravær av den skadde kaptein Harry Kane.

Oppbyggingen så interessant og spennende ut på papiret, men på banen så det ut som kaos da Hellas gjentatte ganger spilte mot England og befant seg bak det lange forsvaret.

Les også | Rohit Sharma vil sannsynligvis spille en av de to første testkampene mot Australia i Border-Gavaskar Trophy sesongen 2024-25: Rapport.

Vangelis Pavlidis åpnet scoringen for gjestene på Wembley i det 49. minutt, Jude Bellingham utlignet i det 87. minutt og Pavlidis utnyttet slurvete forsvar for å score den greske vinneren i det fjerde minuttet av pausetid.

De greske spillerne, som også fikk avvist tre mål i den kampen, feiret en av sine mest kjente seire ved å ta nr. 2-trøyen til Panathinaikos-forsvareren George Baldock, som ble funnet hjemme hos ham i Athen onsdag og holdt. 31. Baldock spilte 12 kamper for Hellas og før kampen var det ett minutts stillhet til ære for høyrebacken, med spillere med svarte armbånd.

«Vi ga alt for ham,» sa Pavlidis i hyllest til Baldock, som han beskrev som en «spesiell fyr.»

Det var Englands første nederlag mot Hellas, rangert på 48. plass i verden, på ti kamper mellom de to lagene og knuste Carsleys håp om å bli permanent manager for landslaget betydelig.

Det bør være en sømløs formasjon, med Chelseas aktive spiller Cole Palmer som starter sin første internasjonale start for England og går inn på sentral midtbane, med Phil Foden og Bellingham lengst fremme i angrep. med hjelpere.

Det fungerte ikke.

«Vi ga oss aldri en sjanse til å finne ut om det var riktig eller gal avgjørelse,» sa Carsley, og understreket at det ikke var et «eksperiment.»

«Med spillerne vi har, må vi noen ganger være modige og kreative med systemene våre. Jeg syntes det var viktig å prøve noe annet. Jeg trodde aldri jeg skulle bryte den. Det var en ulykke, la oss prøve noe annet.»

nederlandsk rekordNederland scoret to mål, noe som tok Norge til 34, ett mer enn den forrige rekorden som ble satt av Jørgen Juve på 1930-tallet.

Howland, som allerede har scoret elleve mål i alle konkurranser for Manchester City denne sesongen, var kaptein for Norge for første gang i sin 36. landskamp.

Alexander Sorlot scoret også et mål for Norge.

Kjemp uten MbappeMbappe ble ikke kalt opp av Frankrike på grunn av en mindre skade til tross for at han spilte for Real Madrid, og den plutselige avgangen til Griezmann, som hadde vært Didier Deschamps» trener det siste tiåret, ga laget følelsen av en ny æra. for Les Bleus.

Mål fra Matteo Genduzi i det 87. minutt og Bradley Barkola i det 89. minutt beseglet Frankrikes seier over Israel etter mål fra Eduardo Kamavinga og Christopher Nkunku i første omgang.

Kampen fant sted i Budapest, med israelske lag som spilte hjemmekampene sine i nøytrale land som Ungarn og Kypros av sikkerhetsmessige årsaker etter Hamas-angrepene for ett år siden.

Rødt kortDen italienske spissen Lorenzo Pellegrinis røde kort viste seg å være avgjørende da laget hans ledet to mål til uavgjort 2-2 mot Belgia i Roma.

Italia tok ledelsen etter 60 sekunder takket være høyreback Andrea Cambiaso og spiss Matteo Retegui og økte til 2-0 i det 24. minutt.

Pellegrini ble utvist for en felling på Arthur Theatre, som han først fikk gult kort for, men fikk rødt kort i det 40. minutt etter en VAR-gjennomgang.

Maxime De Kuyper scoret et herlig frispark etter et flott trekk og Leandro Trossard utlignet i det 61. minutt. AP

(Dette er en uredigert og automatisk generert historie fra Syndicated News. I det siste kan ansatte ha redigert innholdsteksten eller ikke.)

You may also like

Leave a Comment