Home » Østerrike – Norge: tips, odds, spill 13/10

Østerrike – Norge: tips, odds, spill 13/10

by Erlend Loe

Spilletips for Østerrike – Norge. Kampen spilles i dag klokken 20.45. Etter denne kampen er opprykk nesten sikkert for gjestene. Får de alle poengene?

Kampen mellom Østerrike og Norge lover å bli veldig interessant. Vertene har spilt ganske bra den siste tiden, som vist av gruppens seier i EM 2024. Norge er imidlertid i god form og vil gjerne utnytte det. Sjekk ut våre spådommer for Østerrike – Norge.

Østerrike – Norge: tippetips

Betfan-logo

Sjekk ut våre Nations League-spilltips. Østerrike skal spille mot Norge i 4. runde av Nations League. Vertene fikk en dårlig start på Nations League. De spilte uavgjort mot Slovenia, tapte for Norge og slo nylig Kasakhstan 4-0. Den dårlige starten kan være overraskende etter en så god prestasjon i EM 2024-gruppespillet.

Norge er på vei oppover, og det har ikke vært så sterkt på lenge. Selv uten Martin Odegaard slo de Slovenia 3-0. Nusa, Sorloth og spesielt Haaland skaper frykt i motstanderforsvaret. Nordmennene sikret seg nesten opprykk. De spilte nylig uavgjort målløst mot Kasakhstan og slo også Østerrike og Slovenia. Jeg forventer en tett kamp og satser derfor på BTTS, som fant sted i den siste direkte duellen.

Østerrike – Norge: tippeodds

  • Østerrike vinner – 2/03
  • Uavgjort -3,50
  • Norge vinner – 3,65
  • Over 2,5 mål – 1,89
  • Begge lag scorer et mål – 1,79

I sine rangeringer har bookmakerne som satte oddsen for Østerrike-Norge-kampen angitt favoritten til å vinne kampen. Det er representasjon Østerrike (vurdering 2,03). Det tilreisende laget Norge har færre sjanser med en multiplikator på 3,65. Hvis spilleren bestemmer seg for å spille på uavgjort i Østerrike-Norge-spillet, kan han regne med odds på 3,65. I tillegg er det verdt å sjekke bookmakernes odds på antall mål i dette spillet: over 2,5 mål ble vurdert til 1,89, mens mindre enn 2,5 mål ble vurdert litt lavere til 1,80.

Østerrike – Norge: Statistikk for typer

  • Østerrike har scoret ett mål i hver av de siste syv kampene
  • Norge har scoret fem ganger på sine to siste kamper
  • De tre siste direktekampene mellom Østerrike og Norge endte i BTTS

Østerrike – Norge: forventede lagoppstillinger

  • Østerrike: Pentz; Posch, Svoboda, Lienhart, Prass; Seiwald, Laimer, Sabitzer; Schmid, Baumgartner; Arnautovic
  • Norge: nytt territorium; Ajer, Ostigard, Hanche-Olsen, Wolfe; Pedersen, Thorsby, Berge, Nusa; Sorloth, Haaland

Østerrike – Norge: Hvor skal du se? TV-sending, online, direkte

Kampen mellom Østerrike og Norge i 4. runde av Nations League går søndag 13. oktober kl 20.45 i Raiffeisen Arena (Linz). Kampen kan sees direkte på TV-kanaler. Østerrike-Norge-kampen sendes på TV Polsat Sport 2.

You may also like

Leave a Comment