Home » Kilo Healths medisinsk teknologistartup investerer 1,2 millioner i medisinske resultater. EUR

Kilo Healths medisinsk teknologistartup investerer 1,2 millioner i medisinske resultater. EUR

by Thure Lindhardt

Domas Pleskus, Medical Score Manager og en krj. Bedriftsbilde

UAB Medical Score-oppstart, som utvikler flere helseteknologiprodukter, mottok 1,2 millioner. Euroinvestering i såkornfasen. Selskapet investerte i produktgruppen Kilo Health.

Den innsamlede kapitalen skal brukes til digitale produkter innen psykisk helse og anvendelse av teknologier basert på kunstig intelligens innen telemedisin, ifølge rapporten.

En av appene utviklet av Medical Score, som selskapet ikke navngir, gir råd om angst, stress, spiseforstyrrelser, relasjoner, foreldreskap, søvnproblemer, sorg, depresjon og mer.

I vårt program kan terapeuter konsulteres anonymt når som helst uten å oppgi personopplysninger, siterer rapporten Domas Pleskus, Head of Medical Score, og én person.

Produktet utviklet av selskapet ved hjelp av kunstig intelligens gjør det mulig å kombinere forskjellige informasjonskilder: en database opprettet av en vitenskapsmann og en lege, informasjon om plagene til en bestemt person og visse indikatorer på deres helse og livsstil. For eksempel søvnkvalitet, fysisk aktivitet, puls og så videre.

Ifølge D. Pleskus vil teknologien utviklet av selskapet hjelpe pasienten til å bedre vurdere hvordan de skal håndtere helseplager eller oppsøke lege, gjøre dem oppmerksomme på de forverrede indikatorene og hjelpe legen til å ta avgjørelser basert på mye mer nøyaktige data.

I fjor kunngjorde Medical Score en ekstern konsultasjon med leger for beslutningen om å bli gjennomført gjennom Fleming-programmet, som mottok 1,3 millioner. Eur-finansiering fra EU-fondet.

2 millioner investert. EUR

Tad Burgaila, leder for Kilo Health, sier et av kriteriene for å velge selskaper å investere i er å ha et motivert og profesjonelt team.

Bilde :: 1

Totalt har Kilo Health investert 2 millioner i potensielle helseteknologistartups de siste seks månedene. EUR. Birel 0,3 millioner euro er for Revolab, selskapet som utviklet selskapets blodprøveprogram. I begynnelsen av august varslet konsernet 0,5 millioner. Eur har investert i oppstarten Tyler, som utvikler en ny generasjon kontinuerlige glukoseovervåkingssystemer.

Det er forventet at Kilo Health-gruppen av selskaper planlegger mer enn 100 millioner euro i salg.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder

Rayti kommenterer

You may also like

Leave a Comment