Home » Nyutdannede ved Riga Business School har opprettet et stipend

Nyutdannede ved Riga Business School har opprettet et stipend

by Thure Lindhardt

For å støtte en målbevisst og eksemplarisk ung person, for hvem et stipend er det manglende kravet for en internasjonal forretningsutdanning her i Latvia, har kandidater fra RBS (RTU Riga Business School) opprettet et nytt stipend, informerer Jānis Selga, president for RBS tidligere forening.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

RBS-kandidater vil for tiden betale en stipendiat skolepenger for hele bachelorgraden. Det første stipendet går til Emils Valdmanis, student ved RBS BITL (Baltic IT Leadership Program) eller IT- og organisasjonsteknologiprogrammet.

Emīls Valdmanis er en aktiv ung person som alltid har likt å lære. Dette har også resultert i deltagelse i ulike aktiviteter utenfor skolen. Emil er opptatt av teknologi i vid forstand. Emils ble introdusert for RBS-mulighetene og BITL-programmet av Vītols Foundation, etterfulgt av å søke om en grad og muligheten til å være en av studentene på programmet.

Jānis Selga, president for RBS Alumni Association: «I 2021 definerte RBS sitt strategiske fokus for årene som kommer og har som mål å gi forretningsutdanning i en teknologidrevet verden. Dette er en veldig viktig forpliktelse fra RBS side da de vet at den amerikanske skolen bringer internasjonale programmer til Latvia – både bachelor- og profesjonelle mastergrader. Som nyutdannede er vi glade for at RBS er en innovatør av utdanning i Latvia og skaper viktige arrangementer for utdanning og utvikling. Vårt mål som nyutdannede er å støtte unge mennesker under disse usikkerhetsforholdene, slik at de kan føle verdens pust her i Latvia. Med vår støtte ønsker vi å sikre at unge mennesker ser utmerkede utdanningsmuligheter, blir i Latvia og bidrar med sine erfaringer her. Jeg inviterer alle RBS-utdannede til å delta i den økonomiske og ikke-økonomiske støtten til de eksisterende RBS-studentene og takker kandidatene som allerede har svart på dette initiativet. Vår sjanse som absolutister til å hjelpe briljante unge mennesker som ikke kunne få en utdanning i verdensklasse uten denne støtten, er avgjørende siden ikke alle har de nødvendige ressursene. Du finner all informasjon om formålet med donasjoner og stipend under RBS Alumni Hjemmeside.»

RBS ble grunnlagt i 1991 i samarbeid med RTU, University of Buffalo (USA) og University of Ottawa (Canada). RBS tilbyr engelskspråklige MBA-programmer som fører til en globalt anerkjent profesjonell mastergrad i Business and Organization Management, samt bachelorgrader som fører til en bachelorgrad i International Business Management eller Computer Science and Organizational Technology.

You may also like

Leave a Comment