Home » Ett dårlig resultat er nok og Polen mister frøet! Disse kampene avgjøres av det polske landslaget

Ett dårlig resultat er nok og Polen mister frøet! Disse kampene avgjøres av det polske landslaget

by Thure Lindhardt

Se videoen
Ojrzyński: Du kan se at noen spillere ikke er opp til situasjonen

Selv i forkant av mandagens kamp la WeGlobal Football ut en analyse som sa at Polen hadde 91 prosent sjanse for å spille i sluttspillet.

Etter kampen mot Ungarn falt imidlertid sjansene til kun 21,1 prosent – ​​polakkene ble forbigått av Skottland (takket være 2-0-seieren mot Danmark), og det samme var waliserne (som spiller med Belgia tirsdag med et lite opprykk ) har en bedre sjanse.

Andre på tabellen i el. WM 2022:

  1. Portugal 17 poeng 8 kamper, mål 17: 6 (+11)
  2. Skottland 17 pkt 8 14: 7 (+7)
  3. Italia 16 pt. 8 13: 2 (+11)
  4. Russland 16 poeng 8 14: 5 (+9)
  5. Sverige 15 poeng 8 12: 6 (+6)
  6. Polen 14 poeng 8 18:10 (+8)
  7. Wales 14 poeng 7 13: 8 (+5) / spiller mot Belgia på tirsdag, kjemper om andreplassen med Tsjekkia
  8. Nord-Makedonia 12 poeng 8 14:11 (+3) / ingen sjanse for seeding
  9. Tyrkia 12 poeng 7 16:15 (+1) / spiller mot Montenegro tirsdag, kjemper om de to første plassene med Nederland og Norge
  10. Finland 11 poeng 7 10: 8 (+2) / spiller mot Frankrike på tirsdag, kjemper om andreplassen med Ukraina (som ikke har sjanse til å seed)

Portugal, Skottland, Italia og Russland vil være 100 prosent fra hverandre. Nord-Makedonia vil garantert ikke bli seedet og Finland vil ha 99,9 % igjen (hvis de taper sluttspillet til Ukraina har de ingen sjanse til å bli seedet). De resterende lagene får selskap av to lag som spiller i sluttspillet som vinnere av Nations League-gruppene: Østerrike og Wales eller Tsjekkia (laget som tar 3. plass i gruppen).

Du kan også finne mer sportsinnhold Gazeta.pl

Så hva må til for at Polen skal beholde tredjeplassen? Alle tre betingelsene må være oppfylt:

  • Wales kan ikke vinne mot Belgia
  • andrelaget i gruppe G (Nederland, Tyrkia eller Norge) kan ikke ha bedre rekord enn Polen. Dette vil skje dersom Tyrkia og Norge ikke slår Montenegro og Nederland på bortebane
  • Finland kan ikke vinne mer enn sju mål mot Frankrike

Det tredje punktet bør vi ikke bekymre oss for, men de to første er ganske problematiske. For det første fordi Roberto Martinez, den belgiske landstreneren, allerede har annonsert at han vil gi sine største stjerner en pause, noe som i teorien vil ha en mye lettere oppgave for Wales – og én uavgjort vil være nok. Og mens nederlaget til Nederland mot Norge ville vært en sensasjon, er tyrkerne favorittene i bortekampen mot Montenegro: Selv om det ble uavgjort 2-2 mellom disse lagene i den første kampen og Montenegro scoret to mål på fire få dager. siden scoret Nederland to mål minutter (2:2) som tar henne oppover. Dette betyr at polske fans bør være spesielt oppmerksomme på tre kamper som starter klokken 20:45 på tirsdag:

  • Wales – Belgia
  • Montenegro – Tyrkia
  • Nederland – Norge

Og la oss minne deg på at hvis bare en av variantene motsier planen vår, er det nok til at Polen mister sin posisjon. Og det er en enorm forskjell: lag som ikke er seedet kan gå til semifinalen i sluttspillet mot Portugal eller Italia, de som er seedet i Nord-Makedonia eller Østerrike. For å komme til Qatar må du beseire to rivaler: en i semifinalen og den andre i sluttspillfinalen (seedingen er ikke lenger et problem og vertene trekkes ved loddtrekning). Vi vil lære transportveien under tegningen, som er planlagt til fredag ​​26. november.

You may also like

Leave a Comment