Home » Oversikt over nye hoteller som forventes i Europa i 2022

Oversikt over nye hoteller som forventes i Europa i 2022

by Gunnar Garfors
InterContinental Rome Ambasciatori Palace, en av IHG Groups nøkkelåpninger i 2022.

Selv om pandemien har forsinket visse prosjekter, har den ikke bremset hotellutviklingen langt. Forretningsreisende kan oppleve dette når de reiser i Europa og finner nye hoteller her og der på forretningsdestinasjoner, spesielt blant de historiske merkene til store grupper. For eksempel er Hilton-merket ventet til høsten Roma, i EUR forretningsdistrikt, med et hotell med direkte tilgang til La Nuvola Convention Center, Hilton Rome Eur La Lama. I en rimeligere stil vil den italienske hovedstaden senere i år være vertskap for en B&B Hotels-merket eiendom nær Fiumicino Fiera konferansesenter og internasjonale flyplass. En økonomisk kjede som vil fortsette å utvide sitt europeiske nettverk i 2022, spesielt i Italia, i sentrum av Genova, men også i Wien i Østerrike, i Tyskland med forventet syv åpninger, eller i Polen og Belgia, i Hasselt, Mechelen og Namur.

I denne økonomiske nisjen, hvis et 262-roms ibis Budget fra Accor ankom Manchester lufthavn i midten av 2022, har det franske konsernet mange andre prosjekter for sine merkevarer som er velkjente for forretningsreisende, som de fra Mercure Amsterdam North og Novotel midtårs Liverpool Paddington Village for det som vil bli det høyeste hotellet i den britiske byen. HAR BarcelonaPullman Skipper, nær det gotiske kvarteret og Barceloneta Beach, vil bytte til Sofitel-merket til sommeren, mens Pullman-merket vil etablere seg i Georgia Tbilisi, inne i Axis Towers-komplekset, forventes å bli en ny referanse i den georgiske hovedstaden med sine 226 rom, svømmebasseng på taket og et konferanserom annonsert som det største i sentrum. Merk at Q2 også vil se debuten til Paragraph Freedom Square Hotel, et medlem av Marriotts Luxury Collection, i Tbilisi.

Nytt i øst for luksusmerker

Luksusmerkene til denne amerikanske gruppen er også på vei til Øst-Europa i 2022 med flere hoteller i åpningsfasen, inkludert en St. Regis Hosted i de øverste etasjene i Kula Tower i Beograd, den fremtidige høyeste skyskraperen i den serbiske hovedstaden. Marriott, partner til gullsmeden Bulgari for utviklingen av hotellkolleksjonen, vil også se innvielsen av Bvlgari Moskva, det åttende medlemmet av kjeden, dukket også opp i fjor i Paris, Avenue George V. For anledningen overtar luksusmerket veggene til den tidligere residensen til en adelsfamilie, som ligger 300 meter fra Kreml, og forvandler den til en eksklusivt hotell på 65 Room. Radisson Group gjør også hovedstedene i Øst-Europa til en prioritet for å utvide nettverket til sitt luksusmerke Radisson Collection i disse første månedene på hyllene. Tiranederetter Tallinnalt i tillegg til den kommende åpningen av Radisson Collection Gran Via i Bilbao.

Vest-Europa går åpenbart ikke glipp av denne nye bølgen av hoteller. Blant de store åpningene som ble annonsert for 2022 er Raffles at The OWO in London på slutten av året er en av de mest etterlengtede, spesielt på grunn av prestisjen til merkevaren utviklet i dag av Accor-gruppen, men fremfor alt på grunn av alt som kjennetegner stedet. En gang besøkt av Winston Churchill og mer romantisk av James Bond, vil det tidligere krigskontoret i Whitehall åpne for publikum for første gang etter ombyggingen til et hotell med 120 rom og suiter og 11 restauranter og barer som er kunngjort som eksepsjonelle. Merk at på de britiske øyer forventes dette også av to eksklusive etablissementer Edinburgh : 100 Princess Street, som forvandler en historisk bygning på byens berømte arterie til en luksuriøs 30-roms pied-à-terre, og den like store urbane versjonen av Skottlands eksklusive Gleneagles-resort.

Den majestetiske Raffles London-trappen ved OWO.
Den majestetiske Raffles London-trappen ved OWO.

Hvis et Rosewood-hotell forventes i Wien i andre halvdel av året, Luksusmerker ser at veiene deres går sammen i retning Roma spesielt. Mens IHG-gruppen venter på en Bulgari annonsert for 2023, og deretter en Orient Express planlagt for 2024, vil IHG-konsernet allerede i år få en dobbel sjangs i den italienske hovedstaden ved å åpne på den ultraeksklusive by-resortsiden åpningen av en Six senses. Forretningsreisende vil også finne merkevaren InterContinental der høsten 2022 på Via Veneto. InterContinental Rome Ambasciatori Palace ligger i et tidlig renessansepalass fra det tidlige 1900-tallet, og vil tilby 160 rom og suiter, en restaurant, en bar og en takterrasse med panoramautsikt.

Alle veier leder til Roma

Også om høsten og igjen i Roma, vil merkevaren Edition, utviklet i fellesskap av Marriott og pioneren av boutiquehotellene Ian Schrager, bosette seg ikke langt fra Via Veneto og Plaza Barberini, i en bygning med rasjonalistisk arkitektur omgjort til et hotell 95 rom og suiter utstyrt med en rekke restauranter og barer tilsvarer dette konseptet av luksus og livsstil. I mellomtiden foreslår Edition også en ny adresse Madrid i første kvartal i en bygning nær Puerta de Sol som tidligere huset Mont de Piété-stiftelsen. En 180° sving for dette elegante og trendy fremtidens stedet med 200 rom.

Edition Hotel Roma.
Edition Hotel Roma.

Legg merke til, igjen i den spanske hovedstaden, den forventede debuten i Europa i år av livsstilsmerket av amerikansk opprinnelse Thompson Hotels, nå en del av Hyatt-gruppen. Paris holder seg ikke unna denne nye bølgen av eksklusive moderne hoteller, med avdukingen av den første Maison Delano på slutten av året i det svært elegante 8. arrondissement, etterfulgt av SO/ Paris i 4. arrondissement i midten av 2022, en ny trendy adresse fra Accor-gruppen.

For i tillegg til luksus vil etablerte trender, spesielt i hotellverdenen, fortsette i 2022 fortsatt sterkt fokus på livsstilmen også den fortsatte veksten av samlinger fra hotellgrupper som har som mål å tiltrekke seg uavhengige hoteller med karakter, samt den kriseforsterkede appellen til langsiktig overnatting som bidrar til lengre forretningsreiser.

Kolleksjonsmessig åpner Marriott-merket Autograph i første kvartal rundt 2016 Kraków, i en bygning fra 1300-tallet som var en kirke, deretter et sykehus, før den nå ble omgjort til et 125-roms designhotell. Mens Hiltons Curio Collection med Hotel Saski også er ventet i den polske metropolen til sommeren, har hun mange andre prosjekter. Installert i hjertet av Lisboa med åpningen av Emerald House i begynnelsen av januar, neste april vil det legge til et syvende medlem i London, Lost Property St. Pauls Hotel, nær den berømte katedralen med samme navn og City. HAR ReykjavikIceland Parliament Hotel vil bli lagt til Curios andre anlegg neste vår, deretter vil samlingen ønske velkommen til et historisk anlegg under sitt banner til høsten Firenze det for tiden renoverte Anglo American Hotel, som dateres tilbake til 1792 og en gang var hjemmet til Leo Tolstoy og Maria Callas.

Fra samling til samling

Når det gjelder Accor, vil merkevaren MGallery i 2022 legge til flere adresser til nettverket sitt, spesielt i Frankrike i Cap d’Antibes, Juan les Pins, Issy les Moulineaux og Troyes i Frankrike eller i Italia, i et palass i sentrum av Cagliari, men også og Israel. MGallery vil ligge i Jerusalem, men også i Tel Aviv, i det trendy nabolaget Neve Tzedek, med 44-tasters MGallery Elkonin, en signaturrestaurant av Joël Robuchon og en takbar.

Som en konkurrent til alle disse hotellmerkene som er posisjonert på vakre uavhengige hoteller, vil Preferred Hotels tilby et nytt hotell fra september 2022 OsloSommerro, resultatet av ombyggingen av en verneverdig Art Deco-bygning – det tidligere hovedkvarteret til Oslo Lysverker strømselskap – til et 231-roms designhotell, komplett med en rekke barer og restauranter og store rom for møter og arrangementer.

Den norske hovedstaden forventer også ankomst av to Radisson Red-hoteller, ett på flyplassen i første kvartal og det andre i et voksende område av byen om sommeren, som en del av et innovativt og bærekraftig ekte eiendomsprosjekt kalt Okern Portal. Samtidig vil også livsstilsmerket til Radisson Group slå seg ned her Wien februar neste år i den livlige bydelen Leopoldstadt. En østerriksk hovedstad som også vil innvie et 158-roms IHG Group Hotel Indigo i Naschmarkt-distriktet til våren, resultatet av ombyggingen av en tidligere bilgarasje, redesignet og tematisert rundt hemmelige skjulte hager bak nabobygningene.

Flaggskip-livsstilshotellmerker til lave priser vil fortsette å vokse i 2022, med Mama Shelter ventet i Paris» La Défense-nabolag i mars etter flytting til Lisboa i januar, mens en fjerde statsborger M kommer senere på året i London nær Victoria togstasjon. tilbys. På Moxys side, ja Athen at Marriotts livsstilsmerke vil lande noen få skritt fra Syntagma-plassen tidligere i år.

Moxy Athenes
Moxy Athenes

I likhet med livsstilen er også langtidsovernatting på vei oppover, spesielt blant hotellkonsernene som i økende grad er interessert i dette segmentet. Accor vil åpne et Novotel Living in Tallinn, i Estland, med et boligtilbud på 124 nøkler, komplett med en co-working space og en restaurant. Innenfor IHG-gruppen vil Staybridge Suites-merket oppdage det franske markedet i år med et første kontor i Cannes. Marriott, som har drevet varemerket Residence Inn i mange år, vil på sin side legge til en ny adresse Haag, i Nederland, mens Hyatt vil bruke begynnelsen av året til å kjøpe et hotellkompleks i London-forstaden Stratford, og installere Hyatt House-merket og et Hyatt Regency der. Louvre Hotels-gruppen har nylig blitt lagt til listen over hotellgrupper som er interessert i dette pulserende segmentet, en som er satt til å materialisere seg i år med åpningen av de eksklusive Royal Tulip Warsaw Apartments i Polen i UniqueTower-komplekset.

Likeledes fortsetter spesialistene i langtidsbolig sin dynamiske utvikling. Skulle Citadines ha et enkelt nytt europeisk kontor i Wien, Citadines Danube City, planlagt å åpne i slutten av 2022-begynnelsen av 2023, vil Adagio akselerere sin internasjonale ekspansjon med forventede boliger Roma, Glasgow og Hamburg, men også i Warszawa, Kiev og Sotsji øst på kontinentet. En annen utvikling som forventes i 2022 er Locke Aparthotels utenfor Storbritannia, med urbane boliger med livsstilsaksenter i München og Berlin.

Royal Tulip Apartments i Warszawa.
Royal Tulip Apartments i Warszawa.

You may also like

Leave a Comment