Kaos har hersket i det sørøstasiatiske landet siden kuppet i februar 2021 utløste massive protester og blodige militære aksjoner mot demonstranter.
Etter hvert som urolighetene begynte, begynte landets økonomi å krympe.
I juli annonserte Telenor planer om å selge en lukrativ virksomhet, Telenor Myanmar, som ble avskrevet til null, og nevnte senere juntaens krav om å installere overvåkingsutstyr på nettverket som en grunn til å forlate landet.
Telenor Myanmar var en av landets ledende operatører med rundt 18 millioner kunder. abonnenter.
Etter flere måneders venting godkjente Myanmar-juntaen 18. mars salget av Telenor til det libanesiske konglomeratet M1 Group, med forbehold om samarbeid med det lokale konsortiet Shwe Byain Phyu.
«Som en del av kjøpsavtalen mottok Telenor 50 millioner LTL. sier det norske selskapet i en uttalelse.
«De resterende 55 millioner. «Dollerne vil bli mottatt i like avdrag i løpet av de neste fem årene,» la han til.
I fjor kalte 474 sivilsamfunnsgrupper i Myanmar Telenors beslutning om å forlate selskapet for uansvarlig og sa at selskapet undervurderte menneskerettighetseffekten av flyttingen.
Millioner av kunders data står i fare for å falle i hendene på den regjerende militærjuntaen, ifølge en klage inngitt i Norge forrige måned.
I september sa Telenor at de hadde avslått en forespørsel fra militærjuntaen om å installere telespionutstyr.
«Internettjunkie. Sertifisert problemløser. Uunnskyldende nettnerd. Total kaffespesialist. Faller mye ned. Lidenskapelig twitterekspert. Generell baconelsker.»