Home » Erling Haaland kritiserte det han gjorde etter Norges tap mot Østerrike | fotball

Erling Haalands Norge ble slått av Østerrike i Nations League (Bilde: Getty)

Erling Haaland kom under ild etter at Norge tapte knepent 5-1 ØsterrikeMed Manchester City Etter en ensidig duell bestemte spissen seg for å svare på spørsmål fra media.

Den østerrikske kapteinen Marko Arnautovic åpnet scoringen i det åttende minuttet av Nations League-oppgjøret før Alexander Sorloth brakte begge lag på linje midtveis i kampen på Raiffeisen Arena i Linz.

Østerrike tok imidlertid ledelsen tilbake da Arnautovic omsatte en straffe i det 49. minutt og de tok snart ledelsen, mål fra Philipp Lienhart, Stefan Posch og Michael Gregoritsch forseglet vertens ettertrykkelige seier.

Dette flyttet Østerrike til nivå med Norge på toppen av gruppe B3, der begge lag samlet syv poeng fra fire kamper.

Haaland – bærer kapteinsbindet Fravær av Martin Odegaard – En frustrert skikkelse var stort sett synlig foran, og det var tydelig at spissens misnøye fortsatt hang igjen da han ignorerte reportere i det blandede området etter sluttsignalet.

– Det er synd. Hvis det er noen vi ønsker å høre fra etter en voldskrise, så er det kapteinen, sa den norske fotballspilleren Kristoffer Lokberg, NRK-ekspert, senere til VG.

Hvordan følte du deg etter at du scoret sluttresultatet 3-1? Hva gjør du? Som kaptein vil du få en rolle som krever mer. Du burde stå opp.

Manchester City-spissen var frustrert i angrepet i Linz (Bilde: Getty)

«Samtidig har jeg stor respekt for at han inntar en særstilling når det gjelder oppmerksomhet og ønsker.

«Jeg forstår at han er underlagt et strengt regime i hverdagen.

«Men når du har det norske kapteinsbindet, bør han reise seg og si noen ord.»

Arnautovic scoret to mål i Østerrikes spektakulære seier over Norge (Bilde: Getty)

Etter at støvet la seg fra Norges nederlag, ba Haaland på Instagram om unnskyldning for lagets prestasjon.

«Jeg beklager for alle, det var definitivt for dårlig av meg,» skrev spissen.