Home » Mārtiņš Meiers leies ut til det polske laget

Mārtiņš Meiers leies ut til det polske laget

by Thure Lindhardt

Den 30 år gamle seileren er leid ut til en polsk klubb ut sesongen.

Wroclaw-basketspillerne startet ULEB Eurocup-sesongen med tre tap på tre kamper, men fem seire på elleve kamper i det polske mesterskapet tar sjetteplassen.

Meier, som spilte for Frankrike i andre divisjon eller i «Pro B»-turneringen denne sesongen, scoret i snitt 10,0 poeng per kamp og vant 2,3 returer.

Den latviske basketballspilleren startet forrige sesong med «Astana»-laget, hvor han brukte et snitt på 23,3 minutter på 15 kamper i United League, hvor han i snitt 11,2 poeng, vant 5,8 returer og 1,1 ganger blokkerte kast. Han sluttet seg til Elans rekker i midten av februar, med et gjennomsnitt på 9,8 poeng per kamp ved det franske mesterskapet og vant 4,1 baller under kurvene. «Elan» klarte ikke å sikre seg en plass i toppdivisjonen denne sesongen og spille i Pro-B-turneringen.

Før det representerte Meier lagene til Podgoricas Buduchnnost, Krasnoyarsks Yenisei og Kazans Unics i utlandet.

Før han flyttet til Russland, tilbrakte Meiers to sesonger i det latviske laget «VEF Rīga» og vant i 2017 tittelen latvisk mester. Før det representerte han «Ventspils», men i 2013/2014. spilte også en sesong i den tyske Bundesliga med Weisenfels» Mitteldeutsche. I Latvia har han også spilt i klubber i Liepaja og Jurmala.

Meier har representert det latviske landslaget ved de fire siste europamesterskapene.