Tobiasz sin skam. En forferdelig start for Legia i Norge [WIDEO]

by Erlend Loe

– Vi må presentere det europeiske nivået – sa trener Kosta Runjaić før kampen.

Han argumenterte også for at kunstgress ikke ville være et problem. Men ord er én ting. Da blir alt sjekket av feltet. Og dessverre for Legia startet spillet i Norge rett og slett forferdelig.

Molde tok ledelsen i det 12. minutt. Aksjonen startet med deres egen keeper, men alt satte fart da kaptein Magnus Wolff Eikrem spilte en strålende pasning uten å få den.

SE VIDEOEN: #dziejesiewsporcie: Ikke engang 20 sekunder har gått. Vanvittig start på spillet

Martin Linnes slo seg løs på vingen, sendte ballen til femte meter og Fredrik Gulbrandsen slo Kacper Tobiasz fra kloss hold. Og det var bare begynnelsen på problemene.

Legionærene hadde store problemer med å veksle flere pasninger, enn si å komme inn på motstanderens halvdel og sette opp en aksjon.

Sju minutter senere sto det 2-0 til Molde. Tobiasz ble flau over et svakt skudd fra Markus Kaasa utenfor 16-meteren. Han lot ballen sprette foran seg og Gulbrandsen utnyttet denne gaven og skjøt i det tomme målet.

Dette begeistret bare det norske laget. I det 24. minutt ble det flere feil i gjestenes forsvar og Kaasa økte ledelsen. Tobiasz oppførte seg også dårlig igjen.

Mål til 2-0

Mål til 3-0

Etter pause roet Legia seg, i daglig tale, scoret to mål og spørsmålet om opprykk er åpent.