Home » Uheldig av £ukasz Fabiañski. I første omgang krevde polakken en endring i fotballen

Det var 22 minutter ut i spill på London Stadium da Kevin De Bruyne krysset West Hamu Uniteds straffefelt fra venstre. Erling Haaland hoppet på belgieren, men ble advart av £ukasz Fabiañski. Dessverre betalte polakken dette inngrepet med en skade.

se videoen
Anna Lewandowska: «Det var Roberts store drøm»

37-åringen kolliderte ikke bare med nordmannen, men også med forsvareren sin – Aaron Creswell – og traff bakken hardt. Fabiański fikk øyeblikkelig legehjelp og innbyttermålvakten – Alphonse Areola – begynte å varme opp.

Fabiański slet med å komme tilbake til banen. Etter hjelpen hoppet polakken opp, strakte seg og gjenopptok til og med spillet. Etter noen få øyeblikk måtte han gripe inn igjen da De Bruyne scoret målet sitt. Belgieren scoret til og med et mål, men det ble ikke godkjent fordi Manchester City-midtbanespilleren ble dømt til offside.

FC Barcelona vil kvitte seg med en annen spiller. Neto skal spille i Premier League

Det var imidlertid også en avgjørende handling i Fabiański-sammenheng. Polakken gikk av banen og viste umiddelbart at han trengte en endring. Areola tok plassen hans syv minutter etter skaden.

Skade på Fabianski

Dette er svært dårlige nyheter for polakken ettersom franskmannen ville være en seriøs rival fra start-11. Areola var West Ham-spiller forrige sesong da han kom til klubben på lån fra PSG. 29-åringen spilte hovedsakelig i Europa League, der londonerne kom til semifinale.

På 18 kamper har Areola tapt 15 mål og holdt åtte nullen. West Ham United kjøpte målvakten for rundt €10 millioner i sommer.

Kamil Grosicki, sesongens første målJakten er bedre enn Warthe. Grosicki med sesongens første mål [WIDEO]

Franskmennene ga imidlertid ikke det beste trekket på søndag. Kort tid etter at han entret banen, felte Areola Haaland og Michael Oliver dikterte straffe. «Alven» omsatte offeret til et mål, takket være at Manchester City ledet 1-0 til pause.