Home » Ukentlig anmeldelse fra 31. juli 2022 i Przemków. De viktigste hendelsene fra 24.07. til 30.07.2022. Sjekk at ingenting viktig har sluppet forbi deg

Ukentlig anmeldelse fra 31. juli 2022 i Przemków. De viktigste hendelsene fra 24.07. til 30.07.2022. Sjekk at ingenting viktig har sluppet forbi deg

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du har vært for opptatt den siste uken til å holde tritt med informasjonen fra Przemków, les artiklene andre lesere skrev mellom 24.07. og 30.07.2022 lest mest. Sjekk at ingenting viktig har sluppet forbi deg. Leste du artikkelen: «Magda Gessler før hun ble kjent. Vi presenterer fortiden til restauratøren. Se unike bilder! «?

Ukentlig anmeldelse: Przemków, 31.07.2022. 24/07 – 30.07.2022: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Magda Gessler før hun ble kjent. Vi presenterer fortiden til restauratøren. Se unike bilder!

Magda Gessler er en mediepersonlighet som ikke trenger noen introduksjon. Den karismatiske programlederen for «Kitchen Revolutions» og andre matlagingsprogrammer er godt kjent for polske seere. Hva gjorde Magda Gessler før hun ble kjent? Hvordan var livet ditt og veien til suksess? Se også bilder fra tidligere.

📢 Den deiligste maten i Przemków? Italiensk, vegansk, tradisjonell mat? Anbefalte steder

Se de beste spisestedene i Przemków. Vi har satt sammen en liste over serveringsselskaper som opererer i nærheten. Disse kan omfatte puber, burgerhus, konditorier og cateringselskaper. hva vil du i dag Vil det være vegansk, tradisjonell eller italiensk? Sjekk hvor nye retter serveres i Przemków.

Gi deg selv eller en du er glad i en gave

reklamemateriell for partnere

Ukepresse, 31. juli 2022: 24.-30. juli 2022 Przemków: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Przemków forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Olesnik. Sjokkerende scener i Oleśnica-parken! En mann uten skjorte gjorde dette med en flaske på vannverket. Politiet ber om kontakt med vitner.

Grøntområdene i Oleśnica er hovedsakelig bebodd av turgåere og idrettsutøvere. Til stor overraskelse for de De siste dagene har det skjedd noe annet ved Oleśnica vannverk. Det har vært flere referanser til en ekshibisjonist som gikk rundt i området og viste sin nakne kropp til forbipasserende. Denne gangen kunne lokale beboere som var tilstede i parken legge merke til en mann som lar seg rive med i buskene med … en glassflaske.

📢 Ferie på 1980-tallet, bekymringsløs sommer i gamle bilder. Strender, camping, sykler, festivaler og til og med paragliding

Sommerleirer for barn, personalferier, camping, avslapning ved sjøen og kanskje til og med utenlandsturer med ORBIS? Ferier på åttitallet hadde sin uimotståelige appell. Selv om den epoken for lengst er forbi, huskes 80-tallet fortsatt med glede som barndommens nostalgiske og bekymringsløse land. La oss besøke dem igjen! Vi har forberedt for deg et galleri med arkivbilder som viser ferier, ferier og sommermoro i forskjellige deler av Polen på 1980-tallet.

📢 Glass uten hemmeligheter eller hvordan servere kalde, varme, alkoholholdige og alkoholfrie drikker?

På offisielle møter og mottakelser kan mengden av glass, kopper og glass gjøre deg svimmel. Hell vann i hva? Hva er forskjellen mellom hvit- og rødvinsglass? Kan all kaffe serveres i samme kopp? hva med te Det er mange regler, og selv om det ville være sprøtt å lære dem alle og holde seg til dem i enhver situasjon, er det verdt å kjenne til noen av dem for å unngå en sosial faux pas.

📢 Urtemedisiner for prostatahyperplasi og betennelse. Disse plantene bidrar til å redusere prostata, lindre smerte og hyppig vannlating

Prostatahypertrofi er et resultat av hormonelle endringer i den mannlige kroppen, som vanligvis begynner etter fylte 45 år. Den forstørrede prostata blokkerer urinrøret og kan irritere blæren. Konsekvensene er problemer som hyppig vannlating, smerter, en presserende følelse av å tømme blæren og resturin som fremmer betennelse. Imidlertid kan disse symptomene behandles effektivt ved å adressere grunnårsaken til problemet. Med godartet prostataforstørrelse er det verdt å starte med velprøvde og effektive urter. Disse medisinplantene anbefales for en sunn prostata!

📢 Berlin til helgen. Hvor mye koster en kort tur for to til den tyske hovedstaden? Priser for reise, overnatting og måltider, de beste attraksjonene

Ferien er i full gang, og hvis du planlegger en kort weekendtur til et interessant sted denne sommeren, tenk på Berlin. Den tyske hovedstaden er spekket med attraksjoner, fra museer til luftballongturer, og en todagers tur trenger ikke å koste mye. Vi har sjekket prisene for reisen din til Berlin, overnatting i byen, mat og adgang til de viktigste severdighetene. Finn ut hvor mye en helg i Berlin i august 2022 kan koste og hva det er å se i den tyske hovedstaden.

📢 Når vil nullutslippsbiler erstatte forbrenningsmotorer i Polen? Du vil bli sjokkert hvor mange år det varer!

Alt er rettet mot å hindre registrering av en ny forbrenningsmotorbil i EU fra 2035, men i Norge bør for eksempel et slikt forbud gjelde om 3 år. Foreløpig utgjør helelektriske biler (BEV) bare rundt 2,7 prosent i Polen. alle kjøretøy. Dette er fire ganger mindre enn gjennomsnittet i EU.

📢 Rekruttering i ungdomsskolen i år er ekstremt vanskelig. Kjemp om plass og flere klasser. «Så du har et sted?»

Rekrutteringen ved ungdomsskolene 2022/2023 pågår fortsatt. Forrige uke ble resultatene for alle voivodskapene offentliggjort. Studentene vet allerede om de har klart å bli tatt opp i de utvalgte institusjonene. I år er rekrutteringen spesifikk. Barn som opplevde to reformer kom inn på ungdomsskolen. En av dem er avvikling av ungdomsskoler. Den andre måten å starte grunnskoleopplæring for 6-åringer. Både første og andre sørget for at skolene vil være ekstremt overfylte fra september og kampen om læring i drømmeklassene vil bli enda hardere. Det vanskeligste er å komme til institusjonene som har besatt de høyeste plassene på rangeringen. Hvor mange elever kom til skolene? Er det fortsatt plasser? Vi spurte bystyret om det.

DU MÅ SE

You may also like

Leave a Comment