Home » En tre dager lang feiring av Moder Jord ligger foran oss. Mange attraksjoner er forberedt

En tre dager lang feiring av Moder Jord ligger foran oss. Mange attraksjoner er forberedt

by Gunnar Garfors

Snart vil Eastern European Academy of Applied Sciences i Białystok holde en tre-dagers Mother Earth Festival. Arrangørene har forberedt mange interessante foredrag, workshops med mer.

Foto: Pixabay / Bilde. illustrerende

Fra onsdag (31. mai) til fredag ​​(2. juni) vil Mother Earth Festival finne sted ved Eastern European Academy of Applied Sciences i Białystok. Arrangementet starter kl 11.00 i den store salen, hvor taler og foredrag vil finne sted. Kunngjøring av resultatene fra ungdomskonkurransen #Bli miljøforandringsleder er også planlagt i starten av festivalen.

Helt i starten av festivalen skal det opprettes en festivalby på WANS campus. Det vil være et sted hvor besøkende kan se ulike utstillinger om temaet natur og, takket være 3GIGA-selskapet, kan få ekspertråd, blant annet innen reparasjon av datamaskiner og bærbare datamaskiner. I tillegg vil det være stands på festivalen, for eksempel Bialystok Waterworks, My For Others Association, Animal Shelter i Białystok og Forest Landscape Park Knyszyńska.

Det er planlagt ulike workshops for barn og unge under festivalen, for eksempel om håndarbeid med hyssing, stell av hund og katt og kreativ gjenvinning. Det er også workshops for voksne, inkludert såpeproduksjon, kunstnerisk resirkulering og macrame-veving.

Festivalens andre dag (1. juni) fokuserte på tematiske workshops, som blant annet vil ta for seg følgende temaer: slow fashion (mote uten industri) og business basert på naturens gaver. På festivalens tredje dag (2. juni) vil et nettforedrag finne sted som en del av Academy of Good Practices, med Magdalena Teterko-Walczak som foredragsholder. Dette foredraget er dedikert til temaet bærekraftig utvikling i næringslivet.

Mother Earth Festival arrangert av Eastern European Academy of Applied Sciences i Białystok er en flott mulighet til å lære om og oppdage ulike aspekter ved bærekraftig utvikling og økologi. Takket være en rekke arrangementer og workshops kan deltakerne utvide sine kunnskaper og ferdigheter, engasjere seg i miljøvern og skape positive endringer for planeten vår.

Det tre dager lange arrangementet er organisert som en del av Eco-Change Leaders-prosjektet, finansiert av Island, Liechtenstein og Norge med midler fra EØS og Norge under Active Citizens – Regional Fund-programmet.

Eventdetaljer og tidsplan: Festival for Mother Earth.

Byportalen BiałystokOnline.pl overtok mediebeskyttelse av arrangementet.

You may also like

Leave a Comment