Home » Undersøkte bare 10 % av SNCF-reisene

Undersøkte bare 10 % av SNCF-reisene

by Thure Lindhardt

SNCF smiler. I hvert fall litt mer enn sine transportkonkurrenter. Deutsche Bahn er fornøyd med at togene blir fulle igjen, spesielt for forretningsreiser. Siden september 2021 har 60 % av de reisende gått tilbake til toget med Pro-tariff sammenlignet med samme periode året før, forsikrer ledelsen. Og til og med 75 % i segmentet små og mellomstore bedrifter. Deutsche Bahn anslår 90 % av salget for 2019.

Gode ​​nyheter etter en ganske vellykket sommer. «Vi tok imot 22 millioner reisende på to måneder i sommer,» sier Alain Krakovitch, direktør for Voyages SNCF. Det er + 12 % sammenlignet med 2020 og kun –8 % sammenlignet med 2019 (i salg som i passasjertall, red.anm.). Dette bringer oss til et meget riktig tall på 80 % togbelegg over sommeren. «

«Vi vet nå at bedrifter i det minste ønsker å gjenoppta sine forretningsreiser med tog,» sa Jérôme Laffon, salgs- og markedssjef i SNCF Frankrike.

Gradvis oppheving av restriksjoner

Dette bevises av de 700 000 fordelskortene som er solgt siden programrevisjonen med 85 % av førstegangskjøperne. Men også de 3500 passasjerene som har abonnert på den nye fjernarbeidspakken. «1700 av disse passasjerene er nye kunder. Resten er kunder som har byttet fra det klassiske tilbudet til denne nye pakken. »

«Vi ser en massiv oppheving av restriksjonene. Våre bedriftskunder godkjenner nå reiser stort sett ubegrenset (46 %), mindre enn en tredjedel begrenser dem (32 %), og 22 % gir ingen instruksjoner. Instruksjonene om å holde videokonferanser i stedet for å kjøre er betydelig redusert. Bare 5 % fortsetter å introdusere dem, opp fra 19 % ved begynnelsen av året. «

Til slutt ville bare 10 % av forretningsreisene med jernbane bli permanent satt i tvil. Veldig gode nyheter for SNCF, som estimerte tapet ved inngangen til året til 20 %. Med forretningsreiser som står for 20 % av trafikken og 40 % av salget, kan vi enkelt forstå bedriftens lettelse.

You may also like

Leave a Comment