Home » Åpning av byens botaniske hage i Zabrze! – Zabrze

Åpning av byens botaniske hage i Zabrze! – Zabrze

by Gunnar Garfors

Gode ​​nyheter for alle naturelskere! Byens botaniske hage i Zabrze, som tiltrekker seg turister og innbyggere i byen hvert år, åpner førstkommende mandag 1. mai klokken 10.00. Etter hardt arbeid året rundt står hagepersonalet klare til å ta imot besøkende som vil nyte det vakre landskapet og planterikdommen.

Zabrze botaniske hage er den rikeste samlingen av planter i Øvre Schlesien, og samlingen består av rundt 5000 eksemplarer av trær og busker, samt en rik samling av planter fra nesten alle klimasoner. Det er et unikt sted med økologisk, sanitær og vitenskapelig karakter. Den tiltrekker seg turister fra hele landet som ønsker å se denne unike samlingen.

Hagen er delt i to deler – den botaniske delen, som viser til hager i fransk stil, og parkdelen med lekeplass, jordbruksarealer og drivhus. I år er drivhusene utelukket fra visning da de forberedes for en investering som byen Zabrze har mottatt eksterne midler til fra regjeringens lokale investeringsprogram. Imidlertid kan beboere og turister som ønsker å besøke den botaniske hagen se skjønnheten i andre deler av hagen.

Byens botaniske hage er et flott sted å tilbringe tid med familie og venner. Det er et ideelt utfluktstilbud for folk som ønsker å ta en pause fra byens kjas og mas og fordype seg i vakker natur. Det er også verdt å nevne at hagen er et sted hvor du kan organisere ulike typer arrangementer, som firmaarrangementer, konserter eller bryllup.

For mer informasjon om den kommunale botaniske hagen i Zabrze, besøk hagens offisielle nettsted – www.mop.zabrze.pl. Det er for eksempel informasjon om åpningstider og billettpriser. Vi anbefaler deg å besøke dette unike stedet!

Kilde: City of Zabrze

You may also like

Leave a Comment