Home » Arrow signerer eksklusiv Symantec cybersecurity aggregator-avtale med Broadcom Software i Europa

Arrow signerer eksklusiv Symantec cybersecurity aggregator-avtale med Broadcom Software i Europa

by Gunnar Garfors

Arrow signerer eksklusiv Symantec cybersecurity aggregator-avtale med Broadcom Software i Europa

Arrow Electronics kunngjorde en ny avtale med Broadcom Inc. om å bli den eksklusive cybersikkerhetsaggregatoren for Symantecs programvareportefølje for sin europeiske kundebase for små og mellomstore bedrifter (SMB).

Den nye aggregatoravtalen starter 1. februar 2022. Arrow Electronics er eksklusiv distributør av Symantec-løsninger for kanalpartnere og til slutt kunder i SMB-segmentet i Østerrike, Belgia, Danmark, Frankrike, Finland, Tyskland, Irland, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Portugal, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia. Arrow Electronics vil tilby en rekke initiativer for nettsikkerhetspartnersamfunnet for å skape eksepsjonelle kundeopplevelser og bli økonomisk belønnet, øke oppbevaringen og hjelpe dem å vokse.

Støttet av Broadcom Software inkluderer Arrow Electronics nye initiativer lanseringen av et kanalpartnerprogram, salgsverktøy, et prøv-og-kjøp-program og verdibaserte prisalternativer. Dette lar kanalpartnere fokusere og investere mer i Symantec-nettsikkerhetsvirksomheten.

Broadcom Softwares investering vil hjelpe Arrow Electronics med å tilby kvalitetsservice og støtte, og hjelpe kanalpartnere med å sikre kundesuksess, oppnå høykvalitetsimplementeringer og akselerere tid til verdi. I tillegg gjøres insentiver og selskapsregistreringsplaner tilgjengelig for kanalpartnere for å belønne vekst i SMB-segmentet.

You may also like

Leave a Comment