Home » Begravelse av Pele – historiens beste fotballspiller. Tusenvis av fans sier farvel til ham [ZDJĘCIA]

Begravelse av Pele – historiens beste fotballspiller. Tusenvis av fans sier farvel til ham [ZDJĘCIA]

by Gunnar Garfors

3. januar kl. 12.00 lokal tid (16.00 i Polen) vil begravelsen til den legendariske brasilianske fotballspilleren Pele finne sted. Det innledes med en begravelsesprosesjon som begynte sin reise på Santos Stadium og vil ende på Memorial Necropole Ecumenica Cemetery – den høyeste fjorten-etasjers strukturen i verden. Tusenvis av fans hilser ham på gata.

Sjekk ut galleriet(24 bilder)

Pele har vært knyttet til Sao Paulo og hans elskede klubb Santos FC i det meste av livet. I det hvit-svarte laget slo den brasilianske legenden rekorder for scorede mål. Angriperen er borte 600 treff, vunnet delstatsmesterskapet seks ganger, vant Copa Libertadores to ganger og det samme Interkontinental Cup. Han brøt bare rekorden for antall mål han scoret for en klubb Leo Messi i desember 2020.

Pele er også den eneste fotballspilleren som ble verdensmester tre ganger. Han vant gullmedaljer med Brasil i 1958, 1962 og 1970.

Estadio Vila Belmiro i Santos, Brasil Peles kropp ble lagt i en kiste. Fans fra hele verden fikk muligheten til å si farvel til den fremragende spissen i 24 timer. Portalene G1 og UOL rapporterer at antallet personer som ønsket å hylle Pele var gigantiske. Det hadde dannet seg lang kø foran stadion mandag ettermiddag over 1 km. – Folk har ikke noe imot varmen. De venter på en mulighet til å nærme seg Peles kiste i 30 graders varme, bemerket UOL.

Sjekk ut galleriet(24 bilder)

Før begravelsen går gravfølget gjennom byens gater. Tusenvis av fans fra hele verden sier farvel til Pelé. Liggbilen skal blant annet kjøre forbi et hus hundre år gammel morsom ikke kan komme seg ut av sengen. Kvinnen ble i utgangspunktet ikke informert av familien om barnets død. Celeste Arantes er selv ved dårlig helse.

Sjekk ut galleriet(24 bilder)

Han vil bare delta i begravelsen nærmeste familie og venner. Han vil også være til stede under seremonien neymar Og Gianni Infanta. Pelés venn fra felten, en tysker, kom ikke til Brasil av helsemessige årsaker Franz Beckenbauer.

Pele er gravlagt på fylkets høyeste kirkegård i verden fjorten etasjer Memorial Necropolis Ecumenica. I følge Guinness rekordbok er hvilestedet den høyeste kirkegården i verden. Ligger i Marape-distriktet, ble det bygget og huset i 1991 av den argentinske gründeren Jose Salomon Altstut 16.000 graver. (PAP og Jakub Maj)

Kirkegårdsminne Necropole Ecumenica PAP/EPO/ANTONIO LACERD
Sjekk ut galleriet(24 bilder)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment