Home » Borys Szyc i rollebesetningen til den norske serien. Han skal spille hovedrollen i andre sesong av Fury. Hvilken rolle vil den polske skuespilleren spille?

Borys Szyc i rollebesetningen til den norske serien. Han skal spille hovedrollen i andre sesong av Fury. Hvilken rolle vil den polske skuespilleren spille?

by Gunnar Garfors

Borys Szyc skal spille i andre sesong av den norske serien Fury. Produksjonen vil vises på Viaplay-plattformen. Den polske skuespilleren vil dukke opp sammen med kjente skandinaviske stjerner.

Borys Szyc ble med i rollebesetningen til den norske serien Fury. I andre sesong dukker hun opp sammen med kjente norske skuespillere Pål Sverre Hagen og Ine Marie Willmann.

Serien forteller historien om to agenter som kjemper mot en gruppe farlige høyreekstreme som planlegger terrorangrep i Europa. I den andre sesongen vil handlingen bli overført til Polen og i vårt land vil de viktigste hendelsene for handlingen finne sted.

Den andre sesongen av «Fury» med Borys Szyc vil kun være tilgjengelig på strømmeplattformen Viaplay i 2023.

Borys Szyc skal spille rollen som den mystiske moldoviske forretningsmannen Ziminov, som også er en av Asgeirs største fiender.

– Furia er en historie full av spenning og falske følelser. Muligheten til å spille sammen med Ine og Påla, som seerne fikk møte i sesong én, var et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Jeg spiller rollen som en mystisk moldovan ved navn Ziminov, som allerede ble nevnt i den første sesongen. Han er litt «romantisk», men også en voldsom rival av Asgeir. I min tolkning endret vi hans personlighet fullstendig, takket være at – jeg håper – Ziminov vil være en fascinerende karakter for seere i Polen og i verden – sier skuespilleren om sin rolle.

Grzegorz Damięcki vil også dukke opp i serien.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment