Home » Champions League-hit på TVP. Hvor og når ser han hjemmekampene sine? [TRANSMISJA TV, STREAM ONLINE] gjedde ingen

Champions League-hit på TVP. Hvor og når ser han hjemmekampene sine? [TRANSMISJA TV, STREAM ONLINE] gjedde ingen

by Catherine Monroe

Den mest interessante begivenheten i tirsdagens Champions League-kamper var uten tvil Robert Lewandowskis retur til Bayern München stadion. Polakken kan ikke vurdere prestasjonen som en suksess, og hans FC Barcelona tapte 2-0. Dette er ikke slutten på følelsene knyttet til denne konkurransen, for på onsdag får vi flere spennende møter.

se videoen
Hva skjedde med polske basketballspillere?! «Ponitka drakk til Gortat» [Sport.pl LIVE]

UEFA Champions League. To kamper med Polen på onsdag

En av de mest interessante duellene for den polske fansen blir kampen mellom Juventus og Benfica. I laget fra Torino bør vi se Arkadiusz Milik fra de første minuttene. Etter det røde kortet i Serie A-kampen mot Salernitana mistet ikke treneren selvtilliten til treneren og skulle ifølge La Gazzetta dello Sport stille opp sammen med Dusan Vlahovic i angrep. På konferansen før kampen sa Massimiliano Allegri også at Wojciech Szczęsny sannsynligvis kommer tilbake til laget. En keeper som er frisk etter en ankelskade. Starten er satt til 21:00.

En annen kamp som den polske fotballspilleren sannsynligvis vil spille i vil være Rangers-Napoli-rivaliseringen. Møtet skulle opprinnelig ha funnet sted tirsdag, men det ble utsatt til onsdag på grunn av sorgen til dronning Elizabeth II. I det italienske laget er det ventet at Piotr Zieliński kommer ut i startoppstillingen. Midtbanespilleren startet sesongen veldig bra og får ofte skryt av trener Luciano Spalletti. Kampen mellom Napoli og Rangers starter klokken 21:00.

Thomas Müller kommenterte Bayern – Barcelona. Lengre tid

Kampen mellom Manchester City og Borussia Dortmund er også en av hitene i onsdagskampene. Det vil særlig merkes av Erling Haaland, som møter sin eks-klubb for første gang (nordmannen spilte for Borussia i to år og byttet til Manchester City i juli i år). Denne kampen vil også finne sted klokken 21:00. Shakhtar Donetsk vil også spille sin første kamp som vertskap. Vi vil minne deg på at på grunn av krigen i Ukraina, holder mesterne i dette landet LM-kamper på Legia Warszawa stadion. Shakhtars rivaler vil være Celtic Glasgow.

UEFA Champions League. Onsdagskamper. Se hvor og når? [Transmisja tv, stream online]

Alle onsdagens Champions League-kamper vil bli sendt på Polsat Sport Premium-kanaler. De vil også være tilgjengelige på Polsat Box Go. Videre vil sendingen av kampen mellom Manchester City og Borussia Dortmund være tilgjengelig på TVP 1 og på sport.tvp.pl-nettstedet. Den viktigste informasjonen vises på portalen Sport.pl og i applikasjonen Sport.pl LIVE.

Champions League-kamper på onsdag:

  • Shakhtar Donetsk – Celtic 18:45, Polsat Sport Premium 1
  • AC Milan – Dinamo Zagreb 18:45, Polsat Sport Premium 2
  • Juventus vs Benfica kl. 09:00 21:00, Polsat Sport Premium 1
  • Manchester City – Borussia Dortmund, 10:00 21:00, Polsat Sport Premium 2, TVP 1
  • Real Madrid – RB Leipzig, timer. 21:00, Polsat Sport Premium 3
  • Chelsea – Red Bull Salzburg kl 18:00 21:00, Polsat Sport Premium 4
  • Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain, timer. 21:00, Polsat Sport Premium 5
  • Rangers – Napoli, timer. 21:00, Polsat Sport Premium 6
  • FC København – Sevilla, timer. 21:00, Polsat Box Go

Mer innhold av denne typen finner du på hjemmesiden Gazeta.pl

Laporta trøstet LewandowskiLaporta og Lewandowski inkludert. «Fanget» [WIDEO]

You may also like

Leave a Comment