Home » Conference League: Nicola Zalewski spilte, dommer var Szymon Marciniak. Romas norske mareritt

Conference League: Nicola Zalewski spilte, dommer var Szymon Marciniak. Romas norske mareritt

by Gunnar Garfors

Den første kvartfinalen i Conference League er bak oss. Det var bare en polak. Nicola Zalewski spilte for Roma i den tapte kampen mot nordmennene Bodo/Glimt (1:2).

Zalewski er fremtiden for venstre pendelrepresentasjon. Jose Mourinho har spilt nesten alt i det siste. 20-åringens utvikling følges nøye av trener Czesław Michniewicz, som ikke utelukker en invitasjon til Nations League i juni.

Romaene hans møtte sine «forbannede» rivaler fra gruppespillet. I oktober tapte hun til og med for ham 1:6, i omkampen hjemme skilte hun bare 2:2 og reddet resultatet delvis til slutt. I dag gjentok marerittet seg. Kort før ekstraomganger skapte Hugo Vetlesen ledelse for nordmennene etter et settlement.

Zalewski var aktiv. I alle fall begynte den første handlingen med søknaden til ham. Etter en intens times spill ble han erstattet av uruguayanske Matias Vina. Tidligere mistet Roma ledelsen da en fullstendig forvirret Rui Patricio ikke klarte å returnere ballen til siden etter at en forsvarsspiller tok retur.

Flest mål ble scoret i Rotterdam, men det beste ble scoret av Dimtri Payet i kampen mellom Olympique de Marseille og PAOK Thessaloniki. Rett før pause blinket franskmannen med en saftig, kraftig volley:

Arkadiusz Milik var fraværende fra Marseille-troppen på grunn av en skade i kampen mot Skottland. Det seirende møtet med PAOK hadde uansett polsk aksent. De ble ledet av dommer Szymon Marciniak fra Płock – uten hjelp fra VAR-systemet. Han ble assistert på linjene av Paweł Sokolnicki og Tomasz Listkiewicz, og Paweł Raczkowski spilte rollen som teknisk dommer.

You may also like

Leave a Comment