Home » Daily Mail: Erling Haaland har gjort en avtale med Manchester City – Premier League

Daily Mail: Erling Haaland har gjort en avtale med Manchester City – Premier League

by Gabriel Scott

BVB-spissens nåværende avtale, 21, inkluderer en tilbakekjøpsklausul på 63 millioner pund. For en klubb som City ser det ikke ut til å være noe problem å betale beløpet ovenfor.

Overføringsmelding neste uke

«Manchester City har tatt et betydelig skritt i å forfølge Haaland», skriver journalister i Daily Mail, og sier at klubbens representanter og spilleren selv har blitt enige om en individuell kontrakt.

Ifølge dette skal nordmannen tjene astronomiske £500.000 i uken i Citizens-laget, og faren Alf-Inge, tidligere fotballspiller for det blå Manchester-laget, deltok også i forhandlingene. Engelske journalister sier til og med at ting er så avanserte at en offisiell overgangsmelding kan komme neste uke.

De 500 000 pundene i uken Haaland ville bli betalt ville gjøre ham til den best betalte spilleren i Premier League. Den største skurken for øyeblikket er medfotballspilleren Kevin de Bruyne, som krediteres med £385 000 hver uke.

Haaland er et av de heteste navnene i verdensfotballen akkurat nå. Denne sesongen har han scoret 33 mål på 31 kamper for BVB.

Video: Eurosport tysk cup. RB Leipzig – Borussia Dortmund 0:2. Mål Erling Haaland

Forfatter: pqv
/
Kilde: eurosport.pl, dailymail.co.uk

You may also like

Leave a Comment