Home » Dariusz fra «Sanatorium Miłości» mottar norsk pensjon. Det er 682 ganger mer enn Piekarczyks pensjon

Dariusz fra «Sanatorium Miłości» mottar norsk pensjon. Det er 682 ganger mer enn Piekarczyks pensjon

by Gunnar Garfors

Dariusz fra «Miłości Sanatorium» ga informasjon om detaljene rundt pensjonisttilværelsen etter at han kom tilbake til landet. Som det viser seg, vil det være mye høyere enn pensjonene til mange polske artister.

Dariusz fra «Sanatorium Miłości» kommer fra Szczecin. Han har bodd og jobbet i Norge som bussjåfør i 12 år. Han liker jobben sin fordi han er i konstant kontakt med mennesker. Etter mer enn 24 år tok mannens ekteskap slutt. Han bestemte seg for å finne sin sjanse for en ny følelse i «Sanatorium of Love».

Dariusz fra «Sanatorium Miłości» har funnet kvinnen i sitt liv

Dariusz Kosiec fra «Miłości Sanatorium» Han fant ikke det han lette etter i programmet. Skjebnen var imidlertid veldig snill og etter å ha redigert programmet fant mannen det rette. Vennen hans fra Inowrocław kom til unnsetning. Hun fortalte venninnen Jola litt om ham. Slik ble Dariusz og Jolas første date til. Paret visste veldig raskt at følelsene deres var ekte. Den 28. juli feiret de sitt borgerlige bryllup i «Jaśminowy Gaj» nær Inowrocław.

Dariusz jobber fortsatt i Norge, men han besøker ofte sin elskede kone i Inowrocław. Paret tilbringer for tiden tid sammen i Inowrocław, som de nygifte kunngjorde på Instagram for noen dager siden. Selv om han ikke får tilbringe så mye tid med sin kjære som han ønsker, er det fortsatt store fordeler med det. Det handler om hvor mye pensjon en mann kan motta.


Dette er hvor mye Dariusz» pensjon fra «Sanatorium of Love» vil være.

Polske artister klager på pensjonsbeløpet, siden de ofte er svært lave. Rekordholderen var sangeren Marek Piekarczyk, som beregnet sin månedlige pensjon til PLN 7,77. Årsaken er manglende betaling av kunstnerens bidrag. Flere og flere fra showbusiness-bransjen bestemmer seg for å ta et slikt skritt. De vil heller spare penger selv slik at de kan leve et anstendig liv i fremtiden.

Dariusz kan ikke klage på pensjonen sin, for den norske pensjonen vil være mye høyere enn gjennomsnittspensjonen til polske artister.

I Norge har jeg rett til førtidspensjon ved fylte 62 år på grunn av jobben som bussjåfør. Jeg legger ikke skjul på at jeg helst vil jobbe til jeg er 65 år for da får jeg høyere pensjon – sa Dariusz i et intervju med Fakt.

Journalister regnet ut at mannens pensjon ville være om lag 157.171 norske kroner, eller om lag 63.822 PLN brutto per år. En beregnende mann han ville motta over PLN 5300 brutto per måned. Det er 682 ganger mer enn Młynarczyk.


Kilde: Instagram, Głoswielkopolski

You may also like

Leave a Comment