Home » De beste fantasyfilmene på Netflix du må se

De beste fantasyfilmene på Netflix du må se

by Peter Østbye

Enhver fantasyfilmfan bør sjekke ut listen nedenfor. Sjekk ut våre 5 forslag som definitivt vil gjøre helgen din morsommere.

Listen inneholder virkelig forskjellige filmer som du kanskje liker. Dette er ikke en rangering, så plasseringen av hvert materiale er tilfeldig. Hvis du ikke finner noe for deg selv her, sjekk ut hva du skal se på Netflix i juni 2023 – det er mye nytt, så du kommer garantert til å finne noe for deg selv.

Troll, den episke atmosfæren i Norge

Alle fans av mytiske skapninger og spennende action, fordyp deg i den skandinaviske atmosfæren full av legender og mysterier. «Troll» er en episk produksjon som introduserer oss til den vinterlige atmosfæren i Norge full av fredelige daler, sjarmerende trehytter og monumentale fjell. Filmen hyller de legendariske skaperne av King Kong og Godzilla mens de skaper et like fascinerende skue fullt av mektige beist.

Regissert av regissør Roar Uthaug («Tomb Raider»), leverer filmen geniale og minneverdige spesialeffekter som vekker titulære troll til live av stein, mose og vegetasjon. Denne skapningen blir et symbol på naturens hevn mot menneskeheten.

«Troll» er ikke bare nok en monsterfilm. Dette er en virkelig godbit for elskere av uforutsigbar handling, komplekse karakterer og dype økologiske temaer. Følg eventyrene til Nora, en professor i geologi og paleontologi hvis liv endres når hun må konfrontere et monster vekket av menneskelig inngripen i naturen.

Hvert minutt av filmen er fullt av spenning og spenning. Utsøkte bilder av monsteret og Norges naturskjønne landskap er en fryd for øyet. Mens handlingen kan bli noe forutsigbar i andre halvdel av filmen, forblir «Troll» en uforglemmelig opplevelse som er vanskelig å gå glipp av.

Sjekk ut Troll og opplev en spennende reise til de skandinaviske sagaernes land, hvor det gamle norske eventyret om troll får en ny, blodrealistisk dimensjon.

You may also like

Leave a Comment