Home » De siste nyhetene fra EU (05/03/2022). Hva trenger du å vite hvis du bor i Unionen?

De siste nyhetene fra EU (05/03/2022). Hva trenger du å vite hvis du bor i Unionen?

by Gabriel Scott

3. mai 2022 dukket det opp en tweet på EU-kommisjonens profil: «RT @EUinWroclaw: Vi sees på lørdag på #EuropeDay i den polsk-tyske Euromise of Guben-Gubin🇩🇪🇵🇱. Du kommer til arrangementet fra Zielo…”.

Vi følger EU-kommisjonens Twitter-konto for å holde oss oppdatert med den viktigste informasjonen om EU. Her finner du rapporter fra rapporter bestilt av europeiske institusjoner, informasjon om de siste endringene i fellesskapet, hvordan du kan bevege deg trygt rundt i EU, kunngjøringer av EU-konkurranser og mye annen interessant og viktig informasjon.

Nyheter fra EU-kommisjonen av 3. mai 2022

RT @EUinWroclaw: Vi sees på lørdag på #EuropeDay i den polsk-tyske Eurocent fra Guben-Gubin🇩🇪🇵🇱. Du kan komme til arrangementet fra Zielo …


I dag er det 231 år siden #Konstytucja3Maja ble tatt opp.

Sammen med Polen feirer vi årsdagen for denne flotte begivenheten! 🇵🇱🇪🇺 https://t.co/jim6rp9bHL


RT @KadriSimson: Dagens ekstraordinære møte med #EU 🇪🇺 energiministre viser solidaritet med #Polen 🇵🇱 & #Bulgaria 🇧🇬

Vi står sammen og vil…


RT @EUinWroclaw: Lag et kort slagord for å oppdage desinformasjon på nettet og vinne attraktive premier i #OdkrywcyEuropy-konkurransen. c…


Den siste plenumssesjonen til konferansen om Europas fremtid fant sted 29.–30. april. Det ble vedtatt 49 spesifikke anbefalinger. Representanter for Europaparlamentet, Rådet, Kommisjonen og nasjonale parlamenter vedtok en felles holdning til forslagene.
#CoFoE


#EU-midler støtter gasssikkerhet i Polen. Totalt er mer enn 1,2 milliarder euro bevilget til investeringer under Cohesion Policy og Connecting Europe Facility: LNG-terminalen i Świnoujście, 1200 km med gassrørledninger og gassforbindelser med Danmark og Norge (Baltic Pipe), Litauen og Slovakia.


RT @wyborczawroclaw: – Polens 18 år i EU er ikke bare en økonomisk suksess, det har forankret oss i vestlige strukturer…


Polens atten i EU! 🇵🇱🇪🇺

18 års medlemskap = ubegrensede reiser, åpne universiteter, nye profesjonelle, forretnings- og investeringsmuligheter, en sterk økonomi.

You may also like

Leave a Comment